Hoe Tricolor In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Tricolor In Te Stellen
Hoe Tricolor In Te Stellen

Video: Hoe Tricolor In Te Stellen

Video: Hoe Tricolor In Te Stellen
Video: Крым. Путь на Родину. Документальный фильм Андрея Кондрашова 2024, Mei
Anonim

Satelliettelevisie van Tricolor TV is een van de meest populaire in Rusland. Het is natuurlijk beter om de installatie van de antenne en het afstemmingsproces toe te vertrouwen aan een ervaren specialist. Dit kunt u echter allemaal zelf doen.

Hoe Tricolor in te stellen
Hoe Tricolor in te stellen

instructies:

Stap 1

De eerste stap is het monteren van de antenne. Monteer het volgens de instructies in de bijgevoegde instructies. Zorg ervoor dat de schotel in de gekantelde positie loodrecht op de grond kan staan. Als de helling te klein is, moet u de antenne zorgvuldig onderzoeken - hoogstwaarschijnlijk hebt u deze niet helemaal correct gemonteerd.

Stap 2

Antenne voor Tricolor TV is gemonteerd aan de zuidkant van het huis. De zendsatelliet bevindt zich 4 graden links van het zuiden. Richt de antenne precies naar het zuiden op het kompas en verplaats deze vervolgens 4 graden naar links. Zet het in deze positie vast totdat het niet te strak zit. Oriënteer het vlak van de plaat loodrecht op de grond. Voor de noordelijke regio's van het land moet deze helling zelfs negatief zijn - dat wil zeggen dat de plaat iets in de grond moet kijken. Dit komt door het ontwerpkenmerk van moderne offsetplaten. Verbind de bekkenconverter en de ontvanger met een kabel, pak de kabel zelf met isolatietape vast aan de converterhouder en de voet van de antenne zodat deze niet door de wind wordt geslingerd.

Stap 3

Zet je tv en ontvanger aan. Dubbelklik op de rode knop in het midden links van de afstandsbediening, er verschijnt een afstembalk met de signaalsterkte en kwaliteitsparameters. Wees niet verbaasd als de weegschaal leeg is - de schotel "ziet" de satelliet gewoon niet. Nu moet je hem "vangen": als je de schotel niet tegelijkertijd kunt aanpassen en het scherm kunt zien, heb je een assistent nodig. U kunt communiceren via de mobiele telefoon. Een persoon zit bij de tv, de tweede draait heel langzaam de antenne omhoog. Als er geen signaal verschijnt, draait u de antenne iets naar links of rechts en herhaalt u de procedure opnieuw.

Stap 4

"Tricolor TV" wordt vast ook bekeken door andere bewoners van uw nederzetting. Kijk eens goed in welke hoek - althans ongeveer - het vlak van de antenne ten opzichte van de grond wordt gedraaid, dit zal de installatie helpen. Nadat u het signaal hebt opgevangen, stemt u de antenne zorgvuldig af zodat de signaalsterkte en -kwaliteit ongeveer 80 procent van de schaal bereiken. Dit is een mooi resultaat, waardoor je tv-programma's met maximale kwaliteit kunt kijken.

Stap 5

De volgende stap is het instellen van Tricolor TV-kanalen. Druk op de "Menu"-knop op de afstandsbediening, selecteer "Zoeken naar driekleurige tv-kanalen". Voer een zoekopdracht uit. Wanneer de kanalen zijn gevonden, wordt u gevraagd om ze op te slaan, klik op "Ja". Opgemerkt moet worden dat u in eerste instantie misschien geen enkel kanaal ziet - er zal overal een inscriptie "DRE-gecodeerd kanaal" zijn. Dit komt doordat uw ontvanger de toegangssleutels van de satelliet nog niet heeft ontvangen. Dezelfde situatie doet zich voor als de ontvanger meerdere dagen is uitgeschakeld. Laat het gewoon ingeschakeld op een federaal kanaal - bijvoorbeeld "Cultuur". Alle kanalen zullen binnen een paar uur beginnen te werken.

Aanbevolen: