Hoe U Video Op Uw Computer Kunt Verbeteren

Inhoudsopgave:

Hoe U Video Op Uw Computer Kunt Verbeteren
Hoe U Video Op Uw Computer Kunt Verbeteren

Video: Hoe U Video Op Uw Computer Kunt Verbeteren

Video: Hoe U Video Op Uw Computer Kunt Verbeteren
Video: Enhance & Upscale Any Video to 4K Using Gigapixel's AI | NEW Method 2024, Mei
Anonim

Niet alleen gamers die goed kunnen worden afgespeeld om missies te voltooien, maar ook gebruikers willen vaak het afspelen van video op een pc versnellen of de kwaliteit van videobeelden verbeteren. Degenen die bijvoorbeeld kinder- en familievideo's op hun thuiscomputer opslaan, maken kleine clips, enz.

video op computer verbeteren
video op computer verbeteren

Veel mensen willen de videoprestaties op hun eigen computer verbeteren door twee videokaarten te installeren, maar dit proces is niet eenvoudig en kan leiden tot de meest onvoorspelbare gevolgen, waar je misschien geen spijt van hoeft te hebben, maar de prestaties zijn misschien niet wat je verwachtte.

Twee videokaarten

De reden waarom ze twee kaarten plaatsen is simpel, ofwel hebben mensen niet genoeg stroom voor hun favoriete videogames, of er is niet genoeg grafische overvloed die wordt geleverd door de fabrikant van dezelfde video-applicaties, of misschien zelfs dat de buurman van Vova jaloers was op het superbeeld zonder te weten wat je hebt twee videokaarten binnen.

videokaart voor computer
videokaart voor computer

Dus je hebt besloten om twee kaarten voor jezelf in te zetten. Om dit te doen, koopt u in elke computerwinkel een adapter voor het installeren van twee videokaarten, plaatst u ze correct in uw computer en, als uw moederbord niet tegen deze unie is, geniet dan van het wonder van de grafische weergave. Maar er zijn situaties waarin beide kaarten ruzie met elkaar krijgen, vaak is de reden hiervoor een systemisch conflict tussen twee verschillende fabrikanten. Laat je niet ontmoedigen, je hoeft alleen de juiste combinatie voor jezelf te kiezen, maar dan krijg je het gewenste resultaat.

Twee monitoren

Wil je het beeld gewoon op twee monitoren weergeven, dan heb je simpelweg geen andere videokaart nodig. De meeste fabrikanten bieden standaard een tweede video-uitgang aan en het is simpelweg niet nodig om een tweede kaart te kopen.

twee monitoren voor videoverbetering
twee monitoren voor videoverbetering

Maar terug naar het begin: er is een reden waarom je problemen kunt hebben met het installeren van een tweede videokaart, in het geval dat je moederbord niet is uitgerust met de juiste slots. Als dit bijvoorbeeld AGP i PCI-express is, kunt u geen twee kaarten van hetzelfde type installeren. De uitweg uit deze situatie zou zijn om PCI en een toonaangevende AGP-videokaart te gebruiken. want alles wat u van een PCI-kaart krijgt, is alleen zijn grootte.

Nvidia
Nvidia

Wanneer u twee kaarten installeert, moet u ook hun verbindingstype controleren, het is erg belangrijk dat het hetzelfde is. Het is het beste om twee PCI-kaarten te gebruiken, als ze verschillend zijn, krijgen we niet het gewenste resultaat. Natuurlijk zullen ze werken, maar niet op de manier die je zou willen. En onthoud dat een krachtigere videokaart op de eerste sleuf moet worden aangesloten en de zwakkere op de tweede. Tot slot merken we op dat Nvidia de SLI-technologie heeft ontwikkeld waarmee je twee kaarten van hetzelfde merk kunt aansluiten.

Aanbevolen: