Roaming Verbinden Met Beeline

Inhoudsopgave:

Roaming Verbinden Met Beeline
Roaming Verbinden Met Beeline

Video: Roaming Verbinden Met Beeline

Video: Roaming Verbinden Met Beeline
Video: Инструкция от «Билайн»: ты собираешься в роуминг 2024, Mei
Anonim

U moet om verschillende redenen gebruik maken van de roamingservice - een zakenreis of een vakantie in het buitenland. Om geen simkaart te kopen bij een lokale operator op een nieuwe locatie, kun je deze dienst eenvoudig activeren.

Roaming verbinden met Beeline
Roaming verbinden met Beeline

Waarom heb je roaming nodig?

In de regel is de roamingservice noodzakelijk voor degenen die vaak naar verschillende regio's van de Russische Federatie of zelfs naar het buitenland reizen. Het kan een zakenreis zijn, een reguliere vakantie in het buitenland, of een reis om vrienden, kennissen, etc. te bezoeken. In dergelijke situaties loont het de moeite om uzelf vooraf te voorzien van comfortabele communicatievoorwaarden tijdens uw verblijf in een andere regio.

Maar voordat u roaming aansluit, is het de moeite waard eraan te denken dat voor alle Beeline-abonnees een dergelijke service automatisch wordt verbonden, onmiddellijk na activering van de simkaart. Wanneer een Beeline-abonnee zich in het buitenland bevindt en hij heeft meer dan 600 roebel op zijn account, wordt de roamingservice geactiveerd. En wanneer er minder dan 300 roebel op de balans staat, is de service uitgeschakeld.

Tegelijkertijd kunt u nog steeds een andere geschikte dienst of tarief kiezen, waardoor u minder belt. De eerste optie zal de beste zijn, aangezien dergelijke diensten slechts een tijdje werken, en na thuiskomst zal de abonnee weer tegen de oude tarieven bellen.

Als u een ander tarief kiest, veranderen de gesprekskosten in Rusland, dus deze optie moet alleen worden gekozen als het winstgevender is dan het vorige tarief (bijvoorbeeld als u vaak naar het buitenland reist).

Roaming-verbinding

Voordat u roaming aansluit, dient u uw tariefplan te kennen. Dit kan door te bellen naar 0611 of op de officiële website van Beeline. Afhankelijk van het tarief, zullen de kosten voor het activeren van roaming verschillen.

Roaming op het grondgebied van Rusland is verdeeld in twee soorten - intranet en nationaal. Intranet-roaming is automatisch beschikbaar voor Beeline-abonnees en is verbonden met elk saldo boven nul.

Met nationale roaming kunt u altijd in contact blijven, zelfs in het dekkingsgebied van andere operators. Deze service werkt in bijna alle regio's van de Russische Federatie. U kunt alle details vinden of roaming aansluiten met de hulp van de operator (op nummer 0611) of via de officiële Beeline-website.

Buitenlandse roaming is beschikbaar voor Beeline-abonnees in meer dan 200 landen. Die abonnees die gebruik maken van het postpaid betalingssysteem krijgen toegang tot online roaming. Het maakt automatisch verbinding wanneer het saldo positief is.

Abonnees die gebruik maken van het geavanceerde betalingssysteem dienen vooraf zorg te dragen voor de beschikbaarheid van de aansluiting. Eerst moet u controleren of er onbetaalde betalingen zijn (met het commando * 110 * 04 #). Om roaming op Beeline te activeren, moet u het commando * 110 * 131 # kiezen. Daarna wordt een sms-bericht verzonden naar de telefoon van de abonnee waarin staat dat de service succesvol is verbonden. Bovendien kan roaming ook in elk kantoor van het bedrijf worden geactiveerd.

Aanbevolen: