Kanalen Van Een Schotelantenne Toevoegen

Inhoudsopgave:

Kanalen Van Een Schotelantenne Toevoegen
Kanalen Van Een Schotelantenne Toevoegen

Video: Kanalen Van Een Schotelantenne Toevoegen

Video: Kanalen Van Een Schotelantenne Toevoegen
Video: Schotel uitrichten met M7 MZ-101 (Canal Digitaal) 2024, Mei
Anonim

Door een schotelantenne te installeren, krijgt u toegang tot een enorm aantal televisiezenders, waarvan u het bestaan niet eens had kunnen vermoeden. Maar wat als tussen de honderden zenders degene die u het meest nodig heeft niet wordt gevonden? Het blijkt dat de situatie kan worden gecorrigeerd.

Kanalen van een schotelantenne toevoegen
Kanalen van een schotelantenne toevoegen

instructies:

Stap 1

Niet de beste in termen van materiaalkosten, maar een effectieve manier om het aantal tv-zenders te vergroten, is door nog een plaat toe te voegen. Bevestig de extra antenne naast de bestaande antenne, stel deze af en sluit de lineaire converter aan op de schakelaar (schijf) waarop de bedieningsantenne is aangesloten. Op deze manier wordt het extra signaal, na de juiste aanpassing, door uw tv ontvangen.

Stap 2

Er zijn andere manieren om het aantal satellietzenders te vergroten. Nadat u het signaal van de satelliet hebt opgenomen, scant u zorgvuldig de satellietzender (transponder) die u nodig hebt met behulp van de ontvanger.

Stap 3

Bepaal daarna het kanaal waarin u geïnteresseerd bent en de satellieten die het uitzenden. In Rusland ontvangen de meeste bekkens signalen van Hotbird, Sirius en Amos. Er is een lijst met kanalen op internet die elk van hen uitzendt - stem af op degene die u nodig hebt.

Stap 4

Zoek vervolgens de satellietzenderinstellingen in de transponderlijst. Deze informatie is ook beschikbaar op internet. Als het zoeken naar het kanaal of de satelliet die u nodig hebt niet succesvol is geweest, voert u de volgende informatie in de zoekmachine in: lingsat 4W of 5E, 53E, 75E, 40E, enz. De tabellen op de lingsat geven je alle informatie die je nodig hebt om een kanaal op te zetten.

Stap 5

Ga vervolgens naar het tunermenu van je schotelantenne en selecteer het gedeelte waar de instellingen voor de satellietkop en ontvanger zich bevinden. Selecteer de transponder die je nodig hebt uit de lijst of voeg een nieuwe toe die je via de instellingen op internet hebt gevonden.

Stap 6

Dan kun je beginnen met scannen met de afstandsbediening. Bij problemen kun je de tips onderaan het scherm gebruiken. Er verscheen dus een menu met verschillende scanmodi voor je - handmatig, blind zoeken, automatisch scannen, enz. Als je dit nog nooit hebt gedaan, schakel je automatisch zoeken in en zoek je het gewenste kanaal. Als dit niet lukt, voert u de instellingen van de gewenste transponder "handmatig" in de lijst in en scant u opnieuw.

Aanbevolen: