Een Telefoon Toevoegen Aan De Zwarte Lijst Van MTS

Inhoudsopgave:

Een Telefoon Toevoegen Aan De Zwarte Lijst Van MTS
Een Telefoon Toevoegen Aan De Zwarte Lijst Van MTS

Video: Een Telefoon Toevoegen Aan De Zwarte Lijst Van MTS

Video: Een Telefoon Toevoegen Aan De Zwarte Lijst Van MTS
Video: Cellecor A2 Blacklist Problem | Keypad Mobile Reject List Number | All Fix Phone Unblacklist Remove 2024, April
Anonim

U kunt oproepen van één specifieke telefoon automatisch weigeren, ongeacht uw serviceprovider. Hiervoor moet uw mobiele telefoon een "zwarte lijst"-functie hebben (dit staat aangegeven in de instructies). MTS biedt echter ook een dienst voor het blokkeren van oproepen.

Een telefoon toevoegen aan de zwarte lijst van MTS
Een telefoon toevoegen aan de zwarte lijst van MTS

Het is nodig

  • - telefoon aangesloten op MTS;
  • - een computer met internettoegang.

instructies:

Stap 1

MTS biedt verschillende soorten zwarte lijsten aan. Stel een blokkering in voor alle inkomende oproepen; eventuele inkomende oproepen tijdens roaming; elke uitgaande oproep; uitgaande internationale gesprekken; uitgaande internationale oproepen - anders dan die naar het "thuis"-land.

Stap 2

Verbind of verbreek de verbinding met de beperkende dienst met behulp van de "Internet-assistent" via de MTS-portal of "SMS-assistent" door een bericht van uw mobiele telefoon naar nummer 111 te sturen - met de tekst 2119 om verbinding te maken of 21190 om de verbinding te verbreken. U kunt een verzoek ook per fax sturen (495) 766-00-58. De service is alleen beschikbaar op tariefplannen met maandelijkse betaling.

Stap 3

Selecteer het type "zwarte lijst". Alle uitgaande oproepen - 33. Uitgaande internationale oproepen, behalve die geadresseerd aan het "thuis" -land - 332. Uitgaande internationale oproepen - 331. Alle inkomende oproepen - 35. Alle inkomende oproepen in roaming - 351.

Stap 4

Kies de opdracht in het telefoonmenu (lees eerst de instructies) of als volgt: *, dan de blokkeringscode en dan nog een keer *. na het toegangswachtwoord en #. De standaard toegangscode is 0000. Als u deze vier keer achter elkaar verkeerd invoert, wordt deze geblokkeerd. U moet de service opnieuw verbinden.

Stap 5

Stel de blokkering in met een wachtwoord voor toegang. Als u het standaard toegangswachtwoord verkeerd heeft ingevoerd, kunt u de code wijzigen door ** 03 * 330 * in te voeren, na de oude code, dan * het nieuwe wachtwoord en *.

Stap 6

Controleer de activering van de dienst: * #, dan de blokkeringscode, dan #.

Aanbevolen: