Hoe U De Navigatie Op Uw Telefoon Kunt Aanpassen

Inhoudsopgave:

Hoe U De Navigatie Op Uw Telefoon Kunt Aanpassen
Hoe U De Navigatie Op Uw Telefoon Kunt Aanpassen

Video: Hoe U De Navigatie Op Uw Telefoon Kunt Aanpassen

Video: Hoe U De Navigatie Op Uw Telefoon Kunt Aanpassen
Video: 70+ Zabardast🔥Navigation Bar For Your Phone [Magisk] | Customize Navigation Bar On Android 2024, Mei
Anonim

Het gebruik van uw telefoon als GPS-navigator is erg handig. Ten eerste hoef je geen aparte navigator aan te schaffen en ten tweede heb je altijd een mobiele telefoon bij de hand. Hiermee vindt u snel een bepaald adres voor zowel automobilist als voetganger.

Hoe u de navigatie op uw telefoon kunt aanpassen
Hoe u de navigatie op uw telefoon kunt aanpassen

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat uw telefoon GPS-navigatie en Java ondersteunt. Anders zijn alle pogingen om de telefoon als navigator te gebruiken absoluut nutteloos. In de regel worden de functies van de telefoon beschreven in de instructies of op de website van de fabrikant.

Stap 2

Installeer kaarten op je telefoon als deze niet in het standaardpakket van het apparaat zitten. Kaarten kunnen worden gedownload van Yandex. Maps, Google Maps, Navifon, Mail. Maps, Navitel. De eerste vier soorten kaarten zijn gratis applicaties, terwijl Navitel betaalde kaarten zijn. Mobiele operators vragen een bepaald bedrag voor het downloaden van kaarten, dit kun je navragen bij je telecomoperator.

Stap 3

Schakel uw mobiele GPRS-verbinding in en ga naar een van de bovenstaande sites met kaarten. Selecteer voordat u gaat downloaden uw telefoonmodel en het besturingssysteem dat erop is geïnstalleerd. Anders kan de kaart defect raken. U kunt kaarten downloaden naar uw computer en ze vervolgens via uw telefoon installeren.

Stap 4

Onthoud dat als u geïnteresseerd bent in verkeerssituaties, zoals verkeersopstoppingen, u een internetverbinding nodig heeft. Wees bereid om te betalen voor het verkeer. Sommige kaartapplicaties hebben geen toegang tot het World Wide Web nodig als de eigenaar alleen de locatie van een object hoeft te zien.

Stap 5

Houd er rekening mee dat Nokia-telefoons ingebouwde kaarten hebben. Deze telefoons vereisen geen speciale instellingen. Het is voldoende om gewoon naar een open ruimte te gaan, 3-5 minuten te wachten en ze te gaan gebruiken. Het is vermeldenswaard dat iPhone-telefoons in dezelfde functie verschillen.

Stap 6

Werk kaarten tijdig bij om niet in de war te raken in een nieuw gebied. De bouw en ontwikkeling van nieuwe gebieden gaat tegenwoordig ongelooflijk snel. Bovendien zullen nieuwe versies van kaarten sneller en efficiënter werken, waardoor ze de locatie van het gewenste object nauwkeuriger zullen weergeven.

Aanbevolen: