GPS-navigatie Instellen

Inhoudsopgave:

GPS-navigatie Instellen
GPS-navigatie Instellen

Video: GPS-navigatie Instellen

Video: GPS-navigatie Instellen
Video: Garmin Drive GPS - Setup, Update Device and Maps - Tutorial 2024, Mei
Anonim

Momenteel is een handig hulpmiddel en trouwe assistent voor elke bestuurder een GPS-navigator, waarmee u elke plaats kunt vinden, ongeacht of u weet hoe u de kaart moet lezen. Correcte GPS-configuratie is een noodzakelijke stap om alle functies en voordelen van het apparaat te krijgen.

GPS-navigatie instellen
GPS-navigatie instellen

Noodzakelijk

  • -GPS-navigator;
  • -instructies voor de GPS-navigator.

instructies:

Stap 1

Ga naar de richtingsinstellingen in het menu van uw navigator. Als u het apparaat voor de eerste keer gebruikt, zorg er dan voor dat het goed reageert op uw tikken en dat er geen verbindingsproblemen zijn. U moet zo ver mogelijk uit de buurt blijven van grote groepen bomen en gebouwen voor de beste roaming-satellietverbinding.

Stap 2

Selecteer uw GPS-trackerinstellingen in het menu. Sommige meer geavanceerde apparaten bieden een functie waarmee u meerdere waypoints kunt maken, die worden gebruikt als virtuele "bakens" en u helpen snel uw weg naar het startpunt te vinden en niet te verdwalen.

Stap 3

Gebruik een bereikindicator om de afstand tussen uw huidige locatie en specifieke waypoints te meten, stel meldingen in uw GPS in zodat uw computer u waarschuwt wanneer u aankomt waar u heen wilt. Als je de verkeerde kant op rijdt, krijg je ook een melding.

Stap 4

Kies na het bepalen van uw route hoe deze wordt weergegeven op de virtuele kaart. Dit kan eenvoudig worden gedaan door waypoints aan de kaart toe te voegen en deze vervolgens met een ononderbroken lijn te verbinden door op het overeenkomstige item in het menu te klikken. Zorg ervoor dat de vereiste gebiedskaarten in het GPS-apparaat zijn geladen.

Aanbevolen: