Hoe U Uw Telefoon Als Gps Kunt Gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoon Als Gps Kunt Gebruiken
Hoe U Uw Telefoon Als Gps Kunt Gebruiken

Video: Hoe U Uw Telefoon Als Gps Kunt Gebruiken

Video: Hoe U Uw Telefoon Als Gps Kunt Gebruiken
Video: GPX/route via smartphone op Garmin GPS plaatsen 2024, Mei
Anonim

Een moderne telefoon is niet langer alleen een communicatiemiddel met vrienden en familie. Nu verras je niemand meer met de ingebouwde mp3-speler en camera. Een moderne telefoon is bijna een computer, hij heeft een processor en een besturingssysteem, met zijn hulp kun je je hele werkdag organiseren en plannen, video van hoge kwaliteit bekijken of zelfs van het ene punt in de stad naar het andere gaan met behulp van GPS-navigatie.

Hoe u uw telefoon als gps kunt gebruiken
Hoe u uw telefoon als gps kunt gebruiken

instructies:

Stap 1

Als u uw telefoon als navigator wilt gebruiken, moet u weten of deze een GPS-module heeft. Dit kan op de website van de fabrikant. Bel de hotline, hier kan de telefoniste u ook volledig adviseren over de mogelijkheden van de telefoon.

Stap 2

Als deze functie beschikbaar is voor uw telefoonmodel, downloadt u de GPS-toepassing van een beschikbare bron op internet en installeert u deze. Op voorwaarde dat de installatie is gelukt, verschijnt het overeenkomstige item in het hoofdmenu, vaak eenvoudigweg "Navigator" genoemd.

Stap 3

Installeer kaarten van het gebied waar u navigatie gaat gebruiken. Bewaar de kaarten in het geheugen van de telefoon, vooral als de navigator wordt gebruikt op een buitenlandse reis en de telefoon in roaming is, anders worden er elke keer dat u gegevens van uw account downloadt, internetverkeer in rekening gebracht.

Stap 4

Om de navigator aan te passen, is het mogelijk om het systeem voor afstandsverandering te wijzigen (in de regel zijn metrische, imperiale en marine-systemen beschikbaar), een taalpakket. Bovendien kunt u de methode van het leggen van de route kiezen, evenals het type beweging (voetganger of auto).

Stap 5

Veel applicaties hebben een aantal handige functies, zoals stembegeleiding van de route, files, aanvullende meer gedetailleerde informatie (ziekenhuizen, benzinestations, bistro's, enz.). Lees bij het kiezen van een applicatie meer over de functies van het programma.

Aanbevolen: