Hoe U Uw Mobiel Als Modem Kunt Gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Mobiel Als Modem Kunt Gebruiken
Hoe U Uw Mobiel Als Modem Kunt Gebruiken

Video: Hoe U Uw Mobiel Als Modem Kunt Gebruiken

Video: Hoe U Uw Mobiel Als Modem Kunt Gebruiken
Video: Using Your Android Phone as a Modem 2024, April
Anonim

De meeste moderne mobiele telefoons kunnen worden gebruikt als modem om verbinding te maken met internet. Door deze functie te gebruiken, bespaart u doorgaans geld op de aanschaf van een USB-modem.

Hoe u uw mobiel als modem kunt gebruiken
Hoe u uw mobiel als modem kunt gebruiken

Noodzakelijk

  • - PC-suite;
  • - USB-kabel

instructies:

Stap 1

Zoek een programma dat geschikt is om uw computer te synchroniseren met uw mobiele telefoon. Het is beter om een programma te gebruiken dat wordt aanbevolen voor gebruik door de fabrikant van deze telefoon. Deze toepassingen omvatten de PC Suite van verschillende versies. Installeer deze app.

Stap 2

Bereid de kabel voor die nodig is om uw telefoon op uw computer aan te sluiten. Sluit hem na het starten van het programma aan op de USB-poort van uw pc. Sluit de kabel aan op je telefoon. Selecteer de bedrijfsmodus van het apparaat "Modem" of PС Suite. Wacht tot je telefoon automatisch synchroniseert met je computer. Meestal verschijnt in de hoek van het werkvenster het bericht "Telefoon verbonden …"

Stap 3

Open het menu Internetverbinding. Vul de vereiste items in de tabel in die wordt geopend. Meestal moet u een internettoegangspunt, gebruikersnaam en wachtwoord opgeven. Voer de informatie in die u hebt opgegeven bij het instellen van uw mobiele telefoon voor toegang tot het netwerk.

Stap 4

Klik na het voltooien van de configuratie op de knop "Verbinden". Wacht terwijl de verbinding met de server van uw operator tot stand is gebracht. Nadat een bericht verschijnt over een succesvolle verbinding met internet, controleert u de activiteit van de toegang op het netwerk.

Stap 5

Gezien het feit dat de verbindingssnelheid relatief laag is, is het aan te raden om alle onnodige programma's die gebruik maken van de internetverbinding uit te schakelen. Besteed speciale aandacht aan downloadmanagers zoals uTorrent.

Stap 6

Schakel automatische updates van het besturingssysteem en antivirussoftware uit. Dit is vooral belangrijk als u geen onbeperkt tarief gebruikt voor internettoegang. Als uw telefoon niet de functie heeft om de batterij op te laden met een USB-kabel, sluit het apparaat dan aan op een stopcontact. De batterij ontlaadt zich meestal snel genoeg in de modemmodus.

Aanbevolen: