Hoe Speel Je Het Spel Op PSP

Inhoudsopgave:

Hoe Speel Je Het Spel Op PSP
Hoe Speel Je Het Spel Op PSP
Anonim

Het is niet ongebruikelijk dat PSP-bezitters games die op internet zijn gevonden op hun gameconsoles installeren. PSX-PSP-games van de eerste Playstation, speciaal aangepast om op moderne PSP-modellen te werken, zijn dus behoorlijk populair. Door je aan een bepaald algoritme van acties te houden, kun je de game downloaden, installeren en inschakelen op je PSP.

Hoe speel je het spel op PSP
Hoe speel je het spel op PSP

instructies:

Stap 1

Ontdek de firmware van uw gameconsole. Ga hiervoor naar de menusectie "Instellingen" → "Systeeminstellingen" → "Systeeminformatie". De naam achter de firmwareversie moet de letters OE-A of M33 bevatten. Als er geen dergelijke letters zijn, moet u de console opnieuw flashen, anders kunt u er uitsluitend officiële games op installeren die in de PlayStation Store zijn gekocht.

Stap 2

Installeer de plug-in. Maak een seplugins-map in de hoofdmap van uw geheugenstick. Ga dan naar de map Herstel → Plug-ins en schakel de plug-in in. Houd de R-toets ingedrukt bij het starten van de console en selecteer de gewenste Pops (Popsloader 5.50GEN wordt bovenop 5.00m33-2 geplaatst). Kopieer de map seplugins naar de hoofdmap van uw geheugenkaart. U wordt gevraagd of u de map wilt vervangen. Akkoord om te vervangen, sla niet beide mappen op.

Stap 3

Verwijder het oude bestand van de geheugenkaart. Dit bestand bevindt zich in de map ms0: /seplugins /. Start vervolgens je PSP opnieuw op via het VSH-menu (Selecteren → Apparaat resetten). Het bijgewerkte bestand config.bin verschijnt weer op de geheugenkaart.

Stap 4

Download het spel dat je nodig hebt. In de meeste gevallen op gamedistributieforums worden gamebestanden geïmplementeerd als mappen die het Eboot.pbp-bestand bevatten. Elke game krijgt op deze manier een naam, alleen de namen van de mappen die ze bevatten, zijn anders.

Stap 5

Sluit de USB-verbinding aan en zet het spelbestand in de map ms0: / РSP / GAME / Game_Name. Bijvoorbeeld: ms0: / PSP / GAME / Resident_Evil / EBOOT. PBP.

Stap 6

Start je spel. Om dit te doen, koppelt u de USB-verbinding los, start u de console opnieuw op en opent u de map met de geheugenkaart in het gedeelte "Game" op de console. Hier zie je je spel. De meeste handen zullen je vertellen welke Pops je moet installeren en gebruiken om je spel naar keuze uit te voeren.

Stap 7

Zet Popsloader aan. Houd de R-toets direct na het starten van het spel ingedrukt. Er verschijnt een menu met verschillende firmware. Waar het op neerkomt, is het gebruik van Pops, afhankelijk van de firmware die op je PSP is geïnstalleerd. Selecteer de gewenste versie, druk op X en geniet van het spel.

Aanbevolen: