Hoe Speel Je Flash-games Op PSP

Inhoudsopgave:

Hoe Speel Je Flash-games Op PSP
Hoe Speel Je Flash-games Op PSP

Video: Hoe Speel Je Flash-games Op PSP

Video: Hoe Speel Je Flash-games Op PSP
Video: How to put flash games on your psp 2024, April
Anonim

Het is niet nodig om te hacken om gratis games op de PSP-gameconsole te spelen. Het kan niet alleen programma's van zijn eigen formaat draaien, maar ook talrijke applets van de SWF-standaard, ook wel flash-games genoemd.

Hoe speel je Flash-games op PSP
Hoe speel je Flash-games op PSP

instructies:

Stap 1

Werk de firmware van je console bij naar de nieuwste versie voor het model dat je hebt. Hoe nieuwer de firmware, hoe meer Flash-games er compatibel mee zullen zijn. De firmware mag niet worden gehackt, maar originele, anders niet-ondertekende kwaadaardige code kan op het apparaat worden gelanceerd, waardoor de console voor altijd kan worden uitgeschakeld (de zogenaamde bricking, letterlijk - veranderen in een baksteen). De firmware-updatefunctie is ingebouwd in het menu, terwijl het apparaat verbonden moet zijn met een open wifi-netwerk met onbeperkt verkeer. U moet ongeveer 30 megabyte downloaden.

Stap 2

Zoek het item "Instellingen" in het settopbox-menu en het subitem "Flash Player inschakelen" daarin. Activeer dit subitem.

Stap 3

Ga naar de ingebouwde browser van de console op een speciale site die alleen die Flash-games bevat die ermee compatibel zijn: https://www.pspflashgaming.com/ Selecteer de game waarin je geïnteresseerd bent en begin deze te spelen.

Stap 4

Download het om het Flash-spel zonder wifi-verbinding te spelen. Open hiervoor de broncode van de pagina in een browser en zoek de regel met daarin het volledige pad naar het SWF-bestand. Bijvoorbeeld: https://somesite.domain/folder/subfolder/largecoolgame.swf (deze link is kunstmatig en leidt niet naar een echt bestand) Plaats het gevonden pad naar het bestand in de adresbalk van uw browser en download het.

Stap 5

Koop indien nodig een Memory Stick voor uw PSP die compatibel is met uw consolemodel. Sluit hem aan op de USB-poort van je computer en hij wordt herkend als een USB-stick (ook in Linux). Als je geen geschikt snoer hebt, gebruik dan een kaartlezer om met de geheugenkaart te werken.

Stap 6

Maak in de hoofdmap van je geheugenstick een map met de naam "games" (zonder de aanhalingstekens). Hier plaatst u de SWF-bestanden die u hebt gedownload. Koppel vervolgens de console of kaartlezer correct los met behulp van het besturingssysteem en koppel vervolgens de computer los. Als je een kaartlezer hebt gebruikt, verplaats je de geheugenkaart terug naar de PSP.

Stap 7

Ga met de ingebouwde consolebrowser naar het volgende adres: bestand: /games/flashgamenaam.swf (waarbij flashgamenaam.swf de naam is van het bestand met de game die je wilt spelen).

Stap 8

Klik op de knop "Start". Als er een aanvullende vraag verschijnt, beantwoord deze dan met ja. Begin met spelen.

Aanbevolen: