Hoe Speel Je Psp Op Tv

Inhoudsopgave:

Hoe Speel Je Psp Op Tv
Hoe Speel Je Psp Op Tv

Video: Hoe Speel Je Psp Op Tv

Video: Hoe Speel Je Psp Op Tv
Video: How to Connect the Sony PSP to your TV 2024, April
Anonim

Sony Playstation Portable is wijdverbreid vanwege zijn functionaliteit en geweldige functies. Hiermee kunt u chatten op Skype, naar muziek luisteren, films kijken, videogames spelen. Bovendien kun je dit allemaal met de PSP op vrijwel elke tv of monitor doen.

Hoe speel je psp op tv
Hoe speel je psp op tv

Het is nodig

  • - composiet PSP-kabel;
  • - plug-in RemoteJoy;
  • - USB-kabel om de settopbox op een computer aan te sluiten

instructies:

Stap 1

Er is een speciale componentkabel om de PSP op de tv aan te sluiten. Het wordt verkocht in gespecialiseerde communicatiewinkels en bouwmarkten. Aan het ene uiteinde bevinden zich vijf tulpconnectoren (blauw, groen, rood, wit, weer rood). Het andere uiteinde maakt verbinding met de PSP.

Stap 2

Selecteer in het STB-menu “Instellingen verbonden scherm” “Overschakelen naar video-ingang”. Je kunt je favoriete games of video's spelen en ervan genieten.

Stap 3

Als je geen geschikte kabel kunt vinden, kun je van de gelegenheid gebruik maken om op de PSP te spelen met een gewone monitor met de RemoteJoy-plug-in.

Download de plug-in en kopieer het bestand RemoteJoyLite.prx naar de map seplugins. Schrijf in de vsh, game, game150, pops-bestanden de regel ms0: /SEPLUGINS/RemoteJoyLite.prx.

Stap 4

Ga naar het herstelmenu van het apparaat en activeer alle plug-ins met de naam "RemoteJoyLite".

Stap 5

Sluit de USB-kabel aan op de PSP en de computer. Specificeer het pad naar de map "LibUSB / driver" in het installatievenster van de driver en voer vervolgens RemoteJoyLite_en.exe uit als een normale Windows-toepassing. Druk op de O-toets op je PSP en selecteer wat je wilt spelen.

Stap 6

Voor Windows Vista en Seven zal de installatie van het PSP-stuurprogramma iets anders zijn. Nadat het systeem het bericht "Plaats de schijf die bij de PSP Type B is geleverd" wordt weergegeven, selecteert u "Er is geen dergelijke schijf. Toon me andere opties "-" Zoek naar stuurprogramma's op deze computer. " Klik op "Bladeren" en geef het pad op naar de map met de stuurprogramma's voor Windows. Als het systeem het bericht "De uitgever van deze stuurprogramma's kan niet worden geverifieerd" weergeeft, selecteert u "Dit stuurprogramma toch installeren".

Stap 7

Gebruik de F11-toets op het computertoetsenbord om een screenshot te maken. Het zal verschijnen in de programmamap Capture. Om de weergave van een afbeelding vanaf het apparaatscherm in of uit te schakelen, drukt u op F3 en om het instellingenmenu te openen, drukt u op de Esc-toets. Met de combinatie van de alt="Image" en Enter-knoppen kun je de modus voor volledig scherm in- of uitschakelen. F12 neemt video's van het spel op.

Aanbevolen: