Hoe Een Elektrische Akoestische Gitaar Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Elektrische Akoestische Gitaar Aan Te Sluiten
Hoe Een Elektrische Akoestische Gitaar Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een Elektrische Akoestische Gitaar Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een Elektrische Akoestische Gitaar Aan Te Sluiten
Video: Installing an Under Saddle Pickup in an Acoustic Guitar 2024, Mei
Anonim

Muziek wordt steeds toegankelijker. Soms is alleen een computer voldoende om het te schrijven. Maar traditionele tools verliezen hun populariteit niet. Ze transformeren onder invloed van technologie en vinden nieuwe fans. Een voorbeeld is de elektro-akoestische gitaar - een symbiose van akoestische en elektrische gitaar. Hoe deze aan te sluiten?

Hoe een elektrische akoestische gitaar aan te sluiten
Hoe een elektrische akoestische gitaar aan te sluiten

Noodzakelijk

  • Elektro-akoestische gitaar
  • Koorden
  • Combo versterker
  • Mixer
  • Audioluidsprekers
  • Computer

instructies:

Stap 1

Pak je elektrische akoestische gitaar en zoek de stekker voor het snoer. Het bevindt zich meestal aan de onderkant van de gitaarbody. Steek het gitaarsnoer in de aansluiting. Als je gitaar een ingebouwde equalizer heeft, heb je de juiste batterijen nodig om hem te laten werken. Controleer voordat u begint met het aansluiten van uw gitaar of ze aanwezig zijn.

Stap 2

Neem vervolgens het andere uiteinde van het gitaarsnoer en steek het in de corresponderende aansluiting op de versterker. Het wordt aanbevolen om het snoer in de uitgeschakelde comboversterker te steken en pas daarna aan te zetten. Dit voorkomt mogelijke schade aan het apparaat. Pas het volume op je gitaar en combo naar behoefte aan. Pas de equalizer aan om de gewenste balans tussen lage, midden- en hoge frequenties te bereiken. U kunt nu beginnen met spelen.

Stap 3

In plaats van een comboversterker kunnen andere apparaten worden gebruikt. U kunt een elektrische akoestische gitaar aansluiten met behulp van een mengpaneel en luidsprekers. Sluit de gitaar met een snoer aan op het mengpaneel. Het verbindingsproces is vergelijkbaar met het verbindingsproces dat in de vorige paragraaf is beschreven. Gebruik dan een ander snoer om het mengpaneel op de speakers aan te sluiten. Zet nu alle apparaten aan, pas het geluid aan en je kunt beginnen met spelen.

Stap 4

Ook kan de elektrisch akoestische gitaar direct op de computer worden aangesloten. Om dit te doen, steekt u het ene uiteinde van het gitaarsnoer in de aansluiting op de gitaar en het andere uiteinde in de ingangsaansluiting op de geluidskaart van uw computer. Zet het geluid aan en je kunt beginnen met spelen.

Aanbevolen: