Hoe Maak Je Een Elektrische Gitaar?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Elektrische Gitaar?
Hoe Maak Je Een Elektrische Gitaar?

Video: Hoe Maak Je Een Elektrische Gitaar?

Video: Hoe Maak Je Een Elektrische Gitaar?
Video: Hoe Werken De Knoppen Op Een Elektrische Gitaar – Hoe Werkt Een Tone Knop En Toggle Switch? 2024, Mei
Anonim

Wie zei dat een elektrische gitaar zijn nek naar achteren moet trekken, moet brullen als een Jericho-trompet als hij de snaren aanraakt, en gemaakt moet zijn van hout en elektronica? Ze kan in haar zak liggen, helemaal geen touwtjes hebben en ze kan een sleutelhanger aan haar riem laten hangen. En zo'n gitaar zal worden gemaakt van grote gefacetteerde kralen van verschillende kleuren.

De elektrische gitaar kan ook in je zak zitten
De elektrische gitaar kan ook in je zak zitten

Noodzakelijk

  • Facetkralen 5 * 7 mm in verschillende kleuren;
  • Draad 0,05 mm;
  • Een paar kralen passend bij de kralen of een stukje leer (kunstleer) 5 * 100 mm;
  • Sleutelhanger ring.

instructies:

Stap 1

Begin met vlechten vanaf de bovenkant van de gitaar. Typ hiervoor vijf kralen op de draad, ga door de eerste twee keer. Draai de resulterende cirkel vast. Giet vervolgens drie kralen aan het ene uiteinde van de draad, twee aan het andere. Ga met het andere uiteinde door de buitenste kraal van het eerste uiteinde (opnieuw zou je een cirkel moeten krijgen) en draai vast. Maak nog een cirkel met zes kralen. Rijg voor de laatste cirkel van de eerste rij drie kralen aan één uiteinde. Voor anderen, neem één kraal en ga door de buitenste kraal van het eerste uiteinde.

Stap 2

Zet de volgende naalden op volgens het telpatroon. Je kunt het hele voordek een effen kleur geven, of je kunt een soort ornament bedenken. Maar dit model impliceert geen strings. Merk op dat de bruine kralen in het midden van de bovenste rij de eerste twee halskralen zijn.

Stap 3

Weef de nek. De eerste cirkel bestaat uit vijf kralen (de uiteinden van de draad zijn gekruist op de middelste), de rest uit vier. Het is natuurlijk beter om de hals een andere kleur te geven dan het deck.

Hoe maak je een elektrische gitaar?
Hoe maak je een elektrische gitaar?

Stap 4

Weven de nek van de gewenste lengte, ga verder met het weven van het hoofd. Omdat het bij veel elektrische gitaren naar de zijkant is afgeschuind, moeten de kralen aan de rechter- of linkerkant een kleinere diameter hebben (de kop helt naar de kralen met een kleinere diameter).

Hoe maak je een elektrische gitaar?
Hoe maak je een elektrische gitaar?

Stap 5

Weef exact hetzelfde ontwerp in een lichter kleurenschema. Dit wordt de achterkant van de gitaar.

Stap 6

Bereid je gitaarband en sleutelhanger voor. Als de riem is gemaakt van kralen, weef dan de ketting met behulp van de "kruis" -techniek anderhalf tot twee keer langer dan de lengte van de gitaar. Bevestig de ring aan de riem.

Stap 7

Verbind de voor- en achterkant van de gitaar. Rechtsonder (naar u toe gericht) en bovenop de nek, maak de uiteinden van de riem vast.

Stap 8

Verberg de uiteinden van de draden en draden. Plaats de sleutels op de ring.

Aanbevolen: