Een Video Opnemen

Inhoudsopgave:

Een Video Opnemen
Een Video Opnemen

Video: Een Video Opnemen

Video: Een Video Opnemen
Video: VIDEO OPNEMEN MET EEN KIJKER? Q&A #2 2024, April
Anonim

Niet alle computergames hebben een video-opnamefunctie, terwijl elke zichzelf respecterende speler niet vies is van het bestendigen van zijn game-exploits. De uitweg uit deze situatie is om programma's te gebruiken voor het vastleggen van video, waaronder Fraps.

Een video opnemen
Een video opnemen

Noodzakelijk

Fraps-programma

instructies:

Stap 1

Voordat u Fraps gebruikt, moet u de instellingen ervan begrijpen en deze, zoals ze zeggen, voor uzelf aanpassen. De programma-interface heeft vier hoofdtabbladen: Algemeen, FPS, Films en Screenshots. Hieronder vindt u een meer gedetailleerde beschrijving van degenen die u nodig heeft tijdens het opnemen van video of die u zullen helpen dit proces gemakkelijker te maken. Om precies te zijn - over alles behalve Screenshots.

Stap 2

Er zijn slechts drie instellingen op het tabblad Algemeen. Als u het vakje naast Start Fraps geminimaliseerd aanvinkt, wordt het programma na het starten alleen in de lade weergegeven. Als het venster altijd bovenaan staat naast Fraps, dan zal het programmavenster constant boven andere vensters hangen. Een vinkje naast Fraps uitvoeren wanneer Windows start, betekent dat het programma elke keer wordt geopend wanneer het besturingssysteem wordt gestart.

Stap 3

Het tabblad FPS bevat de instellingen voor het weergeven van het aantal frames per seconde (FPS - frames per seconde) op het scherm. Tijdens video-opname kan deze indicator nodig zijn om te bepalen hoe goed het resultaat zal zijn. Als de FPS bijvoorbeeld 5-10 is (aangezien de optimale optie voor het menselijk oog 24 is), zal de video schokkerig en daarom onbereikbaar blijken te zijn. In het veld Overlay Corner, dat eruitziet als een zwart vierkant met een witte rand en afgeronde randen, kunt u de hoek specificeren waaronder de FPS zal zijn. Let op het item Uitgeschakeld - als u het actief maakt, wordt de FPS-indicator nergens weergegeven. In het Overlay Display Hotkey-veld kunt u een toets instellen. Als u hierop drukt, verandert de bovenstaande hoek. Zorg ervoor dat u het selectievakje Stop benchmark automatisch na … seconden niet aanvinkt om te voorkomen dat u de FPS na een bepaalde tijd verliest.

Stap 4

Het tabblad Films bevat de instellingen voor de video zelf. Het veld Map waarin films worden opgeslagen, specificeert de map waarin de opgenomen video's worden opgeslagen. Als u op Bekijken klikt, wordt de opgegeven map geopend, als u op Wijzigen klikt, verschijnt er een venster om deze te wijzigen. Geef in het veld Sneltoets video-opname de toets op die de opname start en stopt wanneer erop wordt gedrukt. Zorg ervoor dat deze knop niet dezelfde is als de knop die verantwoordelijk is voor een belangrijke actie in het spel. Geef aan de rechterkant het aantal FPS op waarmee de video wordt opgenomen. Als je van plan bent om in de toekomst een prachtige slo-mo op de video te maken, is het beter om er meer te plaatsen, bijvoorbeeld 100, houd er rekening mee dat in dit geval aanzienlijke prestaties van je computer worden vereist. De items Half-size en Full-size zijn verantwoordelijk voor de opnamekwaliteit. Als u wilt dat de video met geluid is, vinkt u het vakje naast Geluid opnemen aan.

Stap 5

Zorg ervoor dat je Fraps opent voordat je het spel start. Want als je het na het opstarten opent, werkt het niet. Om de opname te starten, drukt u op de toets die u hebt opgegeven in het veld Sneltoets video-opname.

Aanbevolen: