Een Luidsprekersysteem Kiezen

Een Luidsprekersysteem Kiezen
Een Luidsprekersysteem Kiezen

Video: Een Luidsprekersysteem Kiezen

Video: Een Luidsprekersysteem Kiezen
Video: Waarom kiezen voor een Preferred Partner? 2024, Mei
Anonim

Als je niet tevreden bent met het geluid dat uit je kleine speakers komt, is dit het moment om na te denken over het kopen van een speakersysteem waarmee je de volheid en kwaliteit van geluid kunt ervaren. Muziek moet niet alleen door het menselijk oor worden gevoeld, maar door elke cel van zijn lichaam.

Een luidsprekersysteem kiezen
Een luidsprekersysteem kiezen

Naast technische kenmerken als vermogen (moet hoog zijn), frequentie van geluidsgolven en gevoeligheid (of luidheid), is het bij het kiezen van een systeem belangrijk om te weten welk type luidsprekers erin zitten. Er zijn twee varianten. Speakers 2.1 bestaan uit twee satellieten en één woofer, een subwoofer. Kolommen 2 - de compositie is hetzelfde, alleen zonder subwoofer. Om de volledige diepte van geluid te ervaren, is het beter om het eerste type luidsprekers te kiezen. Daarnaast is ook de keuze van het kolommateriaal van belang. Hoewel plastic ze een ongewone uitstraling geeft, komt het geluid nog beter uit luidsprekers van hout of vezelplaat. Houten speakers gaan in ieder geval niet onaangenaam rammelen bij hoog volume. Let op de aanwezigheid van een gat in de achterkant van de speakers. Als dat het geval is, dan spreekt het al van de hoge kwaliteit van het weergegeven geluid.

Als het voor u belangrijk is om het effect van aanwezigheid te voelen, kijk dan naar meerwegluidsprekersystemen. Ze hebben veel luidsprekers waarin geluiden worden ontleed in afzonderlijke frequenties. Het is beter om dergelijke actieve systemen te kiezen, ze worden al geleverd met een geluidsversterker in de set.

Voordat u akoestiek koopt of bestelt, moet u eerst naar de winkel gaan om het met uw eigen oren in actie te horen. Vraag uw adviseur om verschillende melodieën, verschillend van stijl, te spelen op het systeem van uw keuze. Als je het leuk vindt, neem het dan en geniet ervan.

Aanbevolen: