Hoe Maak Je Een PDA Schoon

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een PDA Schoon
Hoe Maak Je Een PDA Schoon

Video: Hoe Maak Je Een PDA Schoon

Video: Hoe Maak Je Een PDA Schoon
Video: Hoe worden spiegels gemaakt? | Vragen van Kinderen 2024, Mei
Anonim

Apparaten zoals PDA's zijn vaak bekrast en veel gebruikers voelen zich gefrustreerd over hun gekozen apparaat. Natuurlijk is er een beschermende film, maar wat als deze niet beschermt? Er zijn verschillende mogelijkheden om vuil en krassen van uw PDA te verwijderen.

Hoe maak je een PDA schoon
Hoe maak je een PDA schoon

Noodzakelijk

  • - Tandpasta;
  • - schone doek;
  • - katoen wol

instructies:

Stap 1

Gebruik tandpasta om krassen op het PDA-scherm te voorkomen. Breng wat goedkope pasta van een willekeurig merk aan op uw PDA-stylus of wattenstaafje. Deze zachte samenstelling helpt om niet te diepe krassen en beschadigingen van glas te verwijderen. Gebruik de volgende techniek voor andere glasoppervlakken in uw huis.

Stap 2

Gebruik een wattenstaafje om een kleine hoeveelheid van de pasta in een vloeiende, cirkelvormige beweging in het scherm te wrijven. Dit is nodig voor een grondiger onderzoek van elk klein krasje en stilstaand vuil op het scherm. Laat de pasta goed in het oppervlak doordringen.

Stap 3

Probeer het beschadigde gebied van het PDA-scherm met uw vinger te polijsten, door de pasta lichtjes in een cirkelvormige beweging te wrijven. Ga door totdat de krassen minder zichtbaar zijn. Verwijder eventueel achtergebleven tandpasta van het display met een zachte doek, die ook kan worden gebruikt voor de eindschoonmaak van het displayoppervlak.

Stap 4

Gebruik speciale materialen. Breng de populaire methode voor het verwijderen van krassen en vuil op het PDA-scherm aan met glas of een speciale polijstpasta. Gebruik de volgende kwaliteiten: STP, Rain-X of Displex. Volg dezelfde instructies als voor gewone pasta.

Stap 5

Breng de pasta aan op het gehele beschadigde oppervlak van het PDA-scherm en wrijf met een katoenen of doek in een cirkelvormige en vloeiende beweging. Wacht een paar minuten totdat het schermglas volledig is opgedroogd. Neem opnieuw een klein stukje doek en wrijf de beschadigde plekken goed op totdat ze glad zijn en krassen en stof onzichtbaar zijn.

Aanbevolen: