Hoe De HTC P3300 Te Demonteren

Inhoudsopgave:

Hoe De HTC P3300 Te Demonteren
Hoe De HTC P3300 Te Demonteren

Video: Hoe De HTC P3300 Te Demonteren

Video: Hoe De HTC P3300 Te Demonteren
Video: SELF REPAIR FOR HTC P3300 (HTC Artemis 100) 2024, Mei
Anonim

Bij het demonteren van mobiele telefoons en communicators moet u zeer voorzichtig zijn. Het onjuist loskoppelen van bepaalde apparaten kan uw telefoon beschadigen. Houd er rekening mee dat als u het apparaat zelf uit elkaar haalt, meestal uw garantie vervalt.

Hoe de HTC p3300 uit elkaar te halen
Hoe de HTC p3300 uit elkaar te halen

Noodzakelijk

  • - metalen spatel;
  • - pincet;
  • - kruiskopschroevendraaier.

instructies:

Stap 1

Bereid uw HTC P3300-communicator voor op demontage. Demonteer dit apparaat niet zelf, tenzij u zeker weet dat u de procedure correct kunt uitvoeren. Zorg dat je de juiste tools hebt. Zet deze machine uit en koppel alle mogelijke kabels los. Verwijder de stylus uit de daarvoor bestemde sleuf. Verwijder voorzichtig de achterkant van de telefoon, die de toegang tot de batterij blokkeert. Verwijder de batterij uit het apparaat.

Stap 2

Neem een speciale spatel. Als je dit apparaat niet hebt, gebruik dan een bot mes of scalpel. Maak de vergrendelingen van de achterklep los die zich bij de cameralens van de communicator bevinden. Zorg ervoor dat u de behuizing van het apparaat niet bekrast.

Stap 3

Gebruik een pincet of dezelfde spatel om de rubberen pakking aan de bovenkant van de telefoon uit de sleuf te verwijderen. Verwijder het niet volledig. Verwijder de pluggen aan beide uiteinden van de pakking.

Stap 4

Verwijder de achterklep van de communicator. Gebruik een kruiskopschroevendraaier om de vier schroeven in de hoeken van de machine te verwijderen. Druk de vergrendelingen aan de zijkanten van de communicatorbehuizing en aan de bovenkant voorzichtig naar buiten. Verwijder de achterklep.

Stap 5

Klap de vergrendelingen van het voorpaneel aan de binnenkant uit. Ze bevinden zich aan de zijkanten van de communicator. Verwijder de ring. Open voorzichtig de beeldschermvergrendeling en koppel de kabel los die van het bord ernaartoe komt. Gebruik hiervoor een pincet om beschadiging van de draden te voorkomen.

Stap 6

Gebruik een spudger om het scherm uit de sleuf te verwijderen. Demontage van de HTC P3300 communicator is nu voltooid. Voer de vereiste handelingen uit met de communicatorkaart en monteer het apparaat. Als het doel van het demonteren van het apparaat was om het display te vervangen, zorg er dan voor dat u dit onderdeel identificeert voordat u de communicator monteert. Installeer de batterij en zet het apparaat aan. Zorg ervoor dat het apparaat volledig functioneel is.

Aanbevolen: