Hoe De VKontakte-groep Eerlijk Te Promoten?

Hoe De VKontakte-groep Eerlijk Te Promoten?
Hoe De VKontakte-groep Eerlijk Te Promoten?

Video: Hoe De VKontakte-groep Eerlijk Te Promoten?

Video: Hoe De VKontakte-groep Eerlijk Te Promoten?
Video: Красивые казашки, Чингисхан, Иманбек, Бритни Спирс, Жерар Депардье, Ева Лангория, Димаш - Новости 2024, Mei
Anonim

Je hebt besloten om je eigen groep op te richten om je diensten via deze groep aan te bieden - dit is een geweldige start voor een bedrijf en bovendien is het helemaal gratis!

Een groep promoten promote
Een groep promoten promote

Om te beginnen, stuur vanaf je hoofdpagina uitnodigingen naar de groep naar al je vrienden - natuurlijk zal niet iedereen het accepteren, maar waarschijnlijk de meeste van hen (dit zijn geen nepvrienden, maar echte). Excellent! De eerste stap is gezet! Je hebt al een aantal van je vrienden in de groep! Vraag deze mensen om hun vrienden uit te nodigen voor de groep of deel de link naar de groep op je muur.

Registreer een andere pagina van je (laten we het professioneel noemen) - wees hier voorzichtig - valse pagina's worden heel snel zichtbaar en geblokkeerd. Maak daarom uw echte pagina, waar de maximale hoeveelheid informatie over u als professional in uw vakgebied zal zijn, vul deze met foto's, voorbeelden van werk, enz. Het moet niet alleen een neppagina zijn om nieuwe mensen aan te trekken, maar uw echte tweede pagina (alleen de eerste is voor persoonlijke doeleinden en de tweede is professioneel).

Voeg vanaf deze pagina elke dag nieuwe mensen toe aan je vrienden. Schrijf in de paginastatus wie je bent en wat je te bieden hebt. Mensen moeten begrijpen dat dit een levend persoon is, interessant en nuttig voor hen. Nodig mensen uit je doelgroep uit (ben je bijvoorbeeld bezig met het naaien van kinderkleding, dan zijn je doelgroep jonge moeders).

Wees erop voorbereid dat u nog steeds de vraag "wij kennen elkaar" zult krijgen, enz. Beantwoord deze vriendelijk, duidelijk, correct, om onmiddellijk een twijfelende "vriend" voor uzelf te winnen. Nodig dan vrienden van deze pagina uit voor de groep (je kunt niet meer dan 40 vrienden per dag uitnodigen). Dus geleidelijk aan promoot je je groep in VK op een eerlijke manier, er zullen mensen zijn die echt je klanten kunnen worden, die geïnteresseerd en relevant zijn. Dit is een langzame maar zekere weg naar uw bedrijf.

Aanbevolen: