Hoe Via De Telefoon Naar Vkontakte-muziek Te Luisteren

Inhoudsopgave:

Hoe Via De Telefoon Naar Vkontakte-muziek Te Luisteren
Hoe Via De Telefoon Naar Vkontakte-muziek Te Luisteren

Video: Hoe Via De Telefoon Naar Vkontakte-muziek Te Luisteren

Video: Hoe Via De Telefoon Naar Vkontakte-muziek Te Luisteren
Video: Как слушать музыку в VK на Iphone?//How to listen to music on the VK Iphone? 2024, Mei
Anonim

Met moderne technologie kunt u audio en video rechtstreeks vanaf uw mobiele telefoon streamen. Het populaire Vkontakte-netwerk is een van de grootste online databases van allerlei audio-opnames die ook vanaf een mobiel apparaat kunnen worden afgespeeld.

Hoe via de telefoon naar Vkontakte-muziek te luisteren
Hoe via de telefoon naar Vkontakte-muziek te luisteren

Noodzakelijk

een telefoon met Android, iOS, Windows Phone of Symbian

instructies:

Stap 1

Met de Vkontakte-client kunt u audio-opnames rechtstreeks in de interface afspelen. Het programma heeft een ingebouwde speler die start wanneer je een melodie probeert te spelen nadat je op de afspeelknop hebt gedrukt. Om toegang te krijgen tot de gewenste audio-opname, kunt u naar het gedeelte "Mijn audio-opnames" in de zijbalk van het applicatiemenu gaan.

Stap 2

In de client kunt u ook de zoekbalk gebruiken om de gewenste melodie te vinden. Met het programma kun je audio afspelen in dialogen en op gebruikerspagina's, wat het een handig hulpmiddel maakt bij het werken met Vkontakte. De officiële app is beschikbaar voor alle moderne mobiele platforms. Met de client kun je muziek afspelen op Android, iOS, Windows Phone en Symbian.

Stap 3

Als je een telefoon hebt op iOS, Android of Windows Phone, kun je de gewenste melodie ook rechtstreeks vanuit het browservenster spelen. Open de Browser-app (Safari voor iOS en Internet Explorer voor Windows Phone).

Stap 4

Ga naar uw persoonlijke pagina VK.com door de login en het wachtwoord in te voeren die in het systeem worden gebruikt. U kunt naar het gedeelte "Audio-opnames" van de pagina gaan en op het afspeelpictogram klikken. Als uw apparaat het starten van audio vanuit de browser ondersteunt, wordt de beltoon afgespeeld.

Stap 5

Naast de officiële Vkontakte-client, kunt u alternatieve applicaties gebruiken die beschikbaar zijn in de softwarewinkel voor uw apparaat. Om de speler te vinden die je nodig hebt voor het streamen van muziek, voer je de zoekopdracht "VK music" in de zoekbalk van het programma in. Selecteer in de lijst met verkregen resultaten de meest geschikte applicatie in termen van functionaliteit door de schermafbeeldingen te bekijken en gebruikersrecensies te lezen.

Stap 6

Klik op de knop Installeren en installeer de applicatie. Start daarna het programma vanuit het hoofdmenu van het apparaat en voer uw gebruikersnaam en wachtwoord voor het sociale netwerk in. Er wordt een lijst met audio-opnamen voor u weergegeven. Afhankelijk van de functionaliteit van het programma, kunt u de muziek van uw vrienden bekijken of zoeken in de juiste sectie van het programma.

Aanbevolen: