Een YouTube-kanaal Promoten

Inhoudsopgave:

Een YouTube-kanaal Promoten
Een YouTube-kanaal Promoten

Video: Een YouTube-kanaal Promoten

Video: Een YouTube-kanaal Promoten
Video: 👉HOE KRIJG JE 1000 ABONNEES OP YOUTUBE VAN 0 naar 1000 ABONNEES - 10 TIPS VOOR MEER SUBS 2024, April
Anonim

YouTube is 's werelds grootste video-hostingservice en kan een accounteigenaar miljoenen views geven. Weinigen slagen er echter in om dergelijke indicatoren te bereiken, en vaak wordt een nogal interessante video onopgemerkt. Hoe promoot je een YouTube-kanaal zodat het echt populair wordt?

Een YouTube-kanaal promoten
Een YouTube-kanaal promoten

instructies:

Stap 1

Natuurlijk moet je beginnen met de kwaliteit van de inhoud. In de regel zijn die kanalen die hun eigen speciale functie hebben, hun eigen unieke functie, "afvuren". waardoor kijkers zich niet alleen abonneren, maar ook links naar je video's delen op sociale netwerken en blogs. De video kan bijvoorbeeld grappig of nuttig zijn voor een persoon en al zijn problemen oplossen. Als je video helemaal niets nieuws is, is dit een slechte video. Je kunt één keer gebruikers aantrekken met een intrigerende titel of screenshot, maar hij wordt alleen abonnee als hij de video zelf leuk vindt.

Stap 2

Een goede video maken is echter niet alles, het is belangrijk om deze correct te formatteren en aan te leveren. Allereerst moet je letten op de titel en annotatie, dat wil zeggen de beschrijving van de video. Bovendien zijn we niet lui om tags en categorieën te schrijven. Houd de titel en beschrijving zo informatief en begrijpelijk mogelijk. De tekst moet ook trefwoorden bevatten.

Stap 3

Je hebt zoveel mogelijk links naar je video's nodig op externe bronnen. Deel uw video's op sociale netwerken, en vergeet ook de tags en beschrijvingen niet. Plaats in het algemeen links waar je kunt - dit zal een extra publiek aantrekken via zoekmachines. Sommigen kopen zelfs links op uitwisselingen, zoals bij websitepromotie.

Stap 4

Om het kanaal op YouTube te promoten, is het ook niet overbodig om videoreacties te plaatsen in de reacties onder de video's van andere auteurs. Sommige video's worden door duizenden gebruikers per dag bekeken en daaronder moet je je video plaatsen. Het moet natuurlijk relevant zijn voor het onderwerp en passen in het algemene verloop van de discussie, anders vermijd je niet negatieve beoordelingen, 'Vind ik niet leuk' of simpelweg het verwijderen van je video door de kanaaleigenaar.

Stap 5

Plaats regelmatig nieuwe video's. Abonnees tonen veel meer interesse in de live, constant bijgewerkte kanalen. Bovendien, hoe meer video's, hoe meer "toegangspunten" tot je kanaal.

Stap 6

Moedig uw kijkers voortdurend aan om actie te ondernemen. als je wilt dat iemand zich op je kanaal abonneert, vraag het hem dan gewoon - soms werkt het. Je kunt ook zeggen: "Als je deze video leuk vond, like hem dan!" of "De volgende video wordt uitgebracht wanneer deze duizend likes krijgt." Het is vaak moeilijk om naar mensen te reposten, maar het is niet jammer om het leuk te vinden. Ondertussen heeft het aantal positieve beoordelingen invloed op de positie van je video's in de zoekresultaten.

Stap 7

Aerobatics of promotion is een virale video die zich snel verspreidt naar een groot publiek. Als je "de golf opvangt", kan het kanaal binnen enkele uren populair worden.

Stap 8

Maak vrienden met de eigenaren van andere kanalen, abonneer je op hen, reageer op video's, onderhandel over het uitwisselen van links - dit zijn allemaal effectieve promotiemaatregelen. Zorg ervoor dat u reageert op opmerkingen onder uw berichten, discussies ondersteunt.

Aanbevolen: