Hoe Een Pagina In "VKontakte" Van De Telefoon Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Pagina In "VKontakte" Van De Telefoon Te Verwijderen
Hoe Een Pagina In "VKontakte" Van De Telefoon Te Verwijderen

Video: Hoe Een Pagina In "VKontakte" Van De Telefoon Te Verwijderen

Video: Hoe Een Pagina In
Video: advocaat bij Egorov - de prijs van het frame 2024, Mei
Anonim

De meeste internetgebruikers hebben mobiele apps voor sociale media op hun telefoon. Er komt een moment dat het account moet worden gesloten - er kunnen verschillende redenen zijn. Het is net zo eenvoudig om een pagina op VKontakte van uw telefoon te verwijderen als van uw computer.

Hoe een pagina in "VKontakte" van de telefoon te verwijderen
Hoe een pagina in "VKontakte" van de telefoon te verwijderen

instructies:

Stap 1

Wil je jezelf beschermen tegen hackeraanvallen of heb je gewoon besloten om een pauze te nemen van het sociale netwerk - er kunnen veel redenen zijn om een pagina op VKontakte (VK) te verwijderen. Er is geen knop "verwijderen" in de mobiele applicatie op de telefoon. Dus voor de mobiele versie is het algoritme van acties als volgt: ga naar de applicatie op de telefoon, open het "profiel", klik op het "menu" → "openen in de browser". Verdere handelingen zijn hetzelfde als op een computer.

Stap 2

Open de "instellingen" door op de avatar te klikken. Scrol omlaag naar de link 'u kunt uw pagina verwijderen'. Klik op de link, in het vervolgkeuzevenster, geef de reden voor het verwijderen van de pagina aan door een keuze te maken uit de aangeboden opties of door uw reden in het bericht aan te geven. U hoeft de reden niet op te geven. Als uw beslissing om een pagina in "VK" te verwijderen definitief is, klik dan gerust op de link onderaan het venster "pagina verwijderen".

Stap 3

Als je je account wilt verwijderen, maar je hebt geen toegang tot je profiel omdat je je wachtwoord bent vergeten, is dit ook geen probleem. Wanneer u het sociale netwerk betreedt, klikt u op de link "wachtwoord vergeten", ontvangt u een sms op uw telefoon met een wachtwoordherstelcode.

Stap 4

De pagina in "VK" wordt onmiddellijk verwijderd, maar als u van gedachten verandert, kunt u deze herstellen. Deze kans duurt een half jaar. Voordat de pagina in "VK" volledig is verwijderd, moet dit minimaal zes maanden duren. Ga gedurende deze tijd niet naar de pagina en herstel uw account niet.

Stap 5

Als u zowel de login als het wachtwoord bent vergeten en er is geen manier om ze te herstellen, om de pagina te verwijderen, neem dan contact op met de administratie voor ondersteuning. Om uw identiteit te bevestigen, stuurt u een scan van uw paspoort of document ter vervanging ervan. Als het profiel betrouwbare paspoortgegevens bevat en er een echte foto is, verwijdert de administratie de pagina.

Aanbevolen: