Hoe Het Servicemenu Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Servicemenu Te Openen
Hoe Het Servicemenu Te Openen

Video: Hoe Het Servicemenu Te Openen

Video: Hoe Het Servicemenu Te Openen
Video: Nissan Qashqai J11b: hoe krijg je toegang tot het geheime SERVICE MENU? 2024, Mei
Anonim

Veel moderne apparaten hebben alleen knoppen op de behuizing, terwijl de basisinstellingen toegankelijk zijn vanaf een computer. Maar achter een of twee knoppen zitten servicefuncties. Laten we eens kijken naar het openen van het servicemenu met een printer als voorbeeld.

Printerservicemenu
Printerservicemenu

Noodzakelijk

Servicedocumentatie

instructies:

Stap 1

Klik op de knop die wordt aangegeven in de documentatie op de printerbehuizing. In de regel hebben de meeste modellen twee hoofdknoppen - Start / Stop en Aan / Uit, waarmee u het servicemenu van de printer kunt openen.

Stap 2

Terwijl we een knop of een combinatie van knoppen ingedrukt houden, observeren we de lichtindicatie van de printer. Als alles correct is gedaan, bevestigt het apparaat de activering van het servicemenu door de LED's te laten knipperen, of geeft het informatie weer op het aanraakscherm als het model is uitgerust met een soortgelijk apparaat. We laten de knop los.

Stap 3

We voeren, met behulp van opeenvolgende druk op de knop, service-commando's in. De volgorde van binnenkomst en hun doel worden beschreven in de servicedocumentatie.

Stap 4

Start de printer opnieuw op om de wijzigingen door te voeren. Druk op de knop om de printer uit te schakelen en het servicemenu te verlaten, en koppel hem vervolgens 1 minuut los van het 220 volt-netwerk.

Aanbevolen: