Het Servicemenu Van Een Samsung TV Openen

Inhoudsopgave:

Het Servicemenu Van Een Samsung TV Openen
Het Servicemenu Van Een Samsung TV Openen

Video: Het Servicemenu Van Een Samsung TV Openen

Video: Het Servicemenu Van Een Samsung TV Openen
Video: Смена региона, Прошивка, Разблокировка Smart TV в Телевизорах Samsung 2024, April
Anonim

Het servicemenu van de TV dient voor aanvullende instellingen van de parameter van gegevensontvangst en het verzonden beeld. Er zijn verschillende combinaties om het te activeren, geschikt voor verschillende modellen.

Het servicemenu van een Samsung TV openen
Het servicemenu van een Samsung TV openen

Het is nodig

Afstandsbediening

instructies:

Stap 1

Let op de releasetijd van je tv-model. Het is mogelijk dat als het model relatief recent is uitgebracht, er iets andere codes voor zijn. Dit komt door het feit dat dit menu voortdurend wordt verbeterd en dat in de loop van de release van nieuwe tv's door Samsung een bepaald programma erin is geïnstalleerd, dat wordt gestart met verschillende combinaties op de afstandsbediening.

Stap 2

Neem de afstandsbediening, druk snel en consequent op de volgende knoppen: MUTE-1-8-2-POWER ON. Houd er rekening mee dat het het beste is om geen pauze toe te staan tussen het langer dan 1 seconde indrukken van de knoppen, omdat de combinatie eenvoudig kan worden gereset. Als je op de verkeerde knop hebt gedrukt, wacht dan een paar seconden en begin opnieuw.

Stap 3

Als het achtereenvolgens indrukken van de bovenstaande knoppen geen resultaat heeft opgeleverd, gebruik dan een andere code om het servicemenu van de Samsung TV te openen. Het kan een combinatie zijn van info-menu-mute-power, wat het meest typerend is voor apparaten van reeds verouderde tv-modellen.

Stap 4

Nadat u het tv-servicemenu hebt geopend, brengt u de nodige wijzigingen aan in de werking en sluit u af, waarbij u de instellingen opslaat. Om door de servicemenu-items te navigeren, gebruikt u de pijltoetsen, OK en Menu (de laatste keert u terug naar de vorige positie).

Stap 5

Als de gemaakte instellingen de beeldkwaliteit niet optimaal weergeven, opent u het servicemenu opnieuw en selecteert u fabrieksinstellingen herstellen. Als u geen idee heeft wat het wijzigen van deze of gene parameter inhoudt, kunt u het servicemenu beter niet openen.

Aanbevolen: