Hoe Mms Op Het Megafon-netwerk Via Internet Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Mms Op Het Megafon-netwerk Via Internet Te Openen
Hoe Mms Op Het Megafon-netwerk Via Internet Te Openen

Video: Hoe Mms Op Het Megafon-netwerk Via Internet Te Openen

Video: Hoe Mms Op Het Megafon-netwerk Via Internet Te Openen
Video: Настройка услуг на сайте MegaFon.ru (7/18) 2024, April
Anonim

Het heeft geen zin om MMS in uw telefoon te laden als u het vrij op uw computer kunt bekijken met behulp van de diensten van uw telecomoperator. Bijvoorbeeld, zoals Megafon.

Hoe mms op het Megafon-netwerk via internet te openen
Hoe mms op het Megafon-netwerk via internet te openen

instructies:

Stap 1

Stel uw telefoon in om MMS te ontvangen. Dit vereist dat het de GPRS / EDGE-functie ondersteunt. Lees daarom vooraf de instructies van uw mobiele telefoon om zeker te weten dat u MMS kunt ontvangen.

Stap 2

Bel het korte nummer 0500 om deze instellingen te krijgen. Vul a.u.b. het merk van uw telefoon in. U krijgt de volgende melding (hetzelfde voor alle Megafon abonnees): Instellingsnaam: MegaFonMMS Homepage: https:// mmsc: 8002 Toegangspunt: mms Autorisatietype: Normaal Gebruikersnaam: mms Wachtwoord: mms

Stap 3

Als je om wat voor reden dan ook niet bij de operator kunt komen, stuur dan een gratis sms met de tekst “3 naar het korte nummer 5049 of ga naar de pagina https://phones.megafon.ru/phones/settings. Geef in de velden van het voorgestelde formulier het merk en model van de telefoon op, het type instellingen dat wordt gevraagd en het telefoonnummer. Daarna zouden de instellingen naar de telefoon moeten gaan. Red hen.

Stap 4

Nu kunt u zowel MMS ontvangen als verzenden. Maar zelfs als u deze instellingen niet hebt ontvangen, kunt u nog steeds multimediaberichten bekijken op de mms.megafon.ru-pagina. Als je desondanks een sms-bericht hebt ontvangen over een mms die op je telefoonnummer is binnengekomen, haast je dan niet om het te openen op de website mms.megafon.ru, maar bedenk of je zo'n bericht echt van iemand verwacht. Het is niet ongebruikelijk dat fraudeurs MMS verzenden, waarbij ze bij opening toegang krijgen tot de telefoon van het slachtoffer.

Stap 5

Als u zeker weet dat de MMS die naar u wordt verzonden absoluut veilig is, voert u het berichtnummer en wachtwoord in de formuliervelden op deze pagina in. Doe dit zo snel mogelijk, want na korte tijd wordt het bericht verwijderd.

Stap 6

Als u per ongeluk SMS hebt verwijderd met een melding van ontvangst van MMS met een nummer en wachtwoord voor uw nummer, is het onmogelijk om ze te herstellen, omdat ze per ongeluk door het systeem zijn gegenereerd.

Aanbevolen: