Het Tv-servicemenu Openen

Inhoudsopgave:

Het Tv-servicemenu Openen
Het Tv-servicemenu Openen

Video: Het Tv-servicemenu Openen

Video: Het Tv-servicemenu Openen
Video: How to open LED TV Service Menu Code 2024, Mei
Anonim

Het servicemenu van de tv is nodig om de verschillende gedetailleerde instellingen van televisiezenders en de tv zelf te wijzigen. Om het in te voeren, zijn er speciale combinaties van opdrachten die verschillen voor verschillende merken tv's.

Het tv-servicemenu openen
Het tv-servicemenu openen

Het is nodig

  • - televisie;
  • - TV-bedieningspaneel.

instructies:

Stap 1

Ga naar het servicemenu van de Daewoo TV, selecteer hiervoor met de afstandsbediening het 91ste kanaal. Stel de waarde voor Scherpte in op minimaal. Verlaat vervolgens de menumodus en druk snel op de volgende reeks knoppen op de afstandsbediening: Rood, Groen, Menu. Het bericht Service Mode verschijnt op het scherm.

Stap 2

Ga naar het servicemenu van de Panasonic TV door het 38e kanaal op de afstandsbediening te selecteren. Druk tegelijkertijd op de Store- en Program-knoppen, of op de Store-knoppen op de tv en Sleeptimer op de afstandsbediening, houd de knoppen vier seconden ingedrukt.

Stap 3

Open het servicemenu van de Vityaz TV. Om dit te doen, springt u over de bedieningspunten op de monoplate of schakelt u over naar de stand-bymodus, drukt u achtereenvolgens op de M-knoppen op de afstandsbediening, vervolgens op "OK" en vervolgens op Mute, On. Of druk snel op de knoppen Display, Menu, Mute, Pow / on.

Stap 4

Verwijder het paneel van het bedieningspaneel, als u een Aiwa-tv heeft, drukt u op de verborgen knop op de afstandsbediening, die zich tussen de 8- en systeemtoetsen bevindt, zoals weergegeven in het diagram op https://service-menu.ru/ templates/cosmetics/images/ AIWA0.jpg. Om het Shivaki TV-menu te openen, drukt u op de knop Installeren en drukt u achtereenvolgens op de volgende knoppen op de afstandsbediening: 4, 7, 2 en dan 5. Zoek het item Aanpassen in het menu en gebruik het om het tv-servicemenu te bedienen.

Stap 5

Wijzig de afstandsbediening van de tv "Record" om het servicemenu te openen. Om dit te doen, verwijdert u de bovenklep van de afstandsbediening, maakt u een venster in het onderste gedeelte zodat de groene serviceknop daar past, ontworpen om het servicemenu te openen. Installeer een willekeurige sleutel in het venster. Gebruik het diagram op https://service-menu.ru/templates/cosmetics/images/rekord.jpg

Aanbevolen: