Glofiish Uitschakelen?

Inhoudsopgave:

Glofiish Uitschakelen?
Glofiish Uitschakelen?

Video: Glofiish Uitschakelen?

Video: Glofiish Uitschakelen?
Video: Kalfire GP gashaard | Haard uitschakelen 2024, April
Anonim

De glofiish communicator is nodig voor die mensen die constant een soort miniatuur personal computer bij zich hebben. Het helpt je op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Ook kunt u met behulp van een communicator de tijd verdrijven in de file. Het bevat veel handige functies. Met behulp van een communicator kunt u bijvoorbeeld niet alleen sites bezoeken, maar ook e-books lezen, films kijken. Veel eigenaren van communicators hebben echter een vraag: hoe de gadget volledig uit te schakelen?

Glofiish uitschakelen?
Glofiish uitschakelen?

Noodzakelijk

Gebruikershandleiding voor uw communicator, software voor het bewaken van energiemodi

instructies:

Stap 1

Op het eerste gezicht lijkt zo'n vraag wat absurd, aangezien iedereen weet dat bijna elke telefoon wordt uitgeschakeld door de rode ophangknop ingedrukt te houden. Dit is echter hoe gewone telefoons aan en uit gaan. Het is de moeite waard eraan te herinneren dat je een communicator hebt - een gadget dat niet alleen de rol speelt van een mobiele telefoon, maar ook van een kleine personal computer. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van uw apparaat. Er moet een gedetailleerde beschrijving zijn van het proces om het apparaat uit te schakelen. Maar meestal geven de instructies een afsluitmethode aan die alleen het scherm uitschakelt en de communicator in de slaapstand zet.

Stap 2

Een lange druk op de ophangknop schakelt alleen het scherm uit en schakelt de GPRS-module uit, die verantwoordelijk is voor de communicatie. Dat wil zeggen, u hebt de functie van de mobiele telefoon uitgeschakeld. De computer zelf blijft echter draaien en verbruikt batterijvermogen. Dit vermindert niet alleen de levensduur van de batterij, maar verstoort ook bepaalde medische items die u in de buurt hebt. Ook kan zo'n apparaat een varken op het examen zetten. Het zal heel moeilijk zijn om aan de examinator te bewijzen dat je communicator niet volledig kan worden uitgeschakeld. Daarom hebben programmeurs verschillende hulpprogramma's ontwikkeld die de energiemodi van uw apparaat regelen. U kunt ze vinden op gespecialiseerde forums die speciaal voor uw apparaat zijn bedoeld. U kunt daar ook installatie-instructies vinden. Meestal kost de installatie van een dergelijk hulpprogramma niet veel tijd.

Stap 3

Welnu, wat als u geen programma hebt om het uit te schakelen, en de communicator moet onmiddellijk volledig worden uitgeschakeld? In dit geval kunt u een noodoptie gebruiken - verwijder de batterij uit het apparaat en plaats deze terug. Voor de eerste keer opstarten zal het apparaat volledig spanningsloos zijn. Na de eerste keer opstarten is het echter niet meer mogelijk om het apparaat volledig uit te schakelen. U zult de batterij opnieuw moeten verwijderen. Het is vermeldenswaard dat het niet de moeite waard is om de communicator lange tijd zonder geplaatste batterij te houden, omdat de instellingen mogelijk op nul worden gezet.

Aanbevolen: