Hoe U Geld Naar Uw Telefoon Kunt Sturen

Inhoudsopgave:

Hoe U Geld Naar Uw Telefoon Kunt Sturen
Hoe U Geld Naar Uw Telefoon Kunt Sturen

Video: Hoe U Geld Naar Uw Telefoon Kunt Sturen

Video: Hoe U Geld Naar Uw Telefoon Kunt Sturen
Video: Hoe contant betalen als u geld verstuurt met de Western Union®-app 2024, Mei
Anonim

Het gebeurt zo dat een belangrijk gesprek aan de telefoon wordt onderbroken, een tweede poging om de abonnee te bereiken leidt niet tot succes, omdat de schattige stem van het meisje aan de telefoon je vertelt: "Er is niet genoeg geld om een uitgaand gesprek te voeren, vul alstublieft uw saldo op." Maar hoe u geld op uw telefoon kunt zetten als de methode die u altijd heeft gebruikt op dit moment niet beschikbaar is. Als u een belangrijk gesprek onderbreekt, kunt u een klant verliezen of uzelf van een negatieve kant laten zien tegenover een mogelijke toekomstige partner.

Hoe u geld naar uw telefoon kunt sturen
Hoe u geld naar uw telefoon kunt sturen

Noodzakelijk

Telefoon, geld, plastic kaart, computer met internettoegang

instructies:

Stap 1

De meest beproefde manier om uw telefoonsaldo op te waarderen, is door contant geld te gebruiken en naar een gespecialiseerde mobiele telefoonwinkel te gaan. Daar kunt u, na het doorgeven van het mobiele telefoonnummer en het gestorte bedrag aan de telefoniste, eenvoudig uw mobiele verbinding herstellen. Als u al een winkel voor mobiele telefoons hebt bereikt, koop dan ter plaatse een betaalkaart voor mobiele telefoons, deze worden uitgegeven in coupures van 100, 150, 300, 500, 1000 roebel, worden verkocht tegen de nominale waarde, de instructies voor het activeren de kaart staat erop.

Stap 2

Als er geen speciaalzaken in de buurt zijn, ga dan naar de eerste winkel die je tegenkomt, sommige verkopen betaalkaarten. Maar het kan blijken dat er geen betaalkaarten zullen zijn, dan is er een andere manier om de rekening contant aan te vullen, een directe betaalterminal kan in de winkel worden geïnstalleerd, ze zijn vrij gebruikelijk, en naast het betalen voor de telefoon zelf, ze bieden vele andere diensten. Volg bij gebruik van een betaalautomaat de instructies op het scherm.

Stap 3

Een van de methoden voor het niet-contant aanvullen van een mobiele telefoonrekening is een plastic bankkaart; het is een handige en betrouwbare manier om een account aan te vullen. Er zijn verschillende manieren om het saldo op de telefoon aan te vullen met geld van een plastic kaart. Bij een geldautomaat, waar u meestal geld opneemt van een kaart, of bij een bankterminal, voert u het gedeelte "betalingen voor diensten van mobiele operators" in en volgt u de aanwijzingen op het scherm. Als u niet van huis wilt en u heeft de dienst "mobiel bankieren" geactiveerd, dan kunt u met een sms-opdracht uw mobiele rekening ook aanvullen met een bankkaart. Sommige banken, met name Sberbank, bieden de "Sberbank Online"-service, waarmee u rekeningen kunt beheren die op uw naam bij banken zijn geopend, en betalen voor diensten, waaronder mobiele communicatie.

Stap 4

Als u een actieve gebruiker bent van een computer en van internet in het bijzonder, hebt u waarschijnlijk een elektronische portemonnee, en mogelijk meer dan één met geld, ze kunnen ook betalen voor de diensten van mobiele operators. Als de portemonnee beschikbaar is op de betaalterminal, kunt u, nadat u het saldo eenmaal heeft aangevuld, periodiek uw mobiele telefoonaccount aanvullen en niet alleen die van u.

Aanbevolen: