Hoe U Geld Van Uw Telefoon Naar Yandex-geld Kunt Overboeken

Inhoudsopgave:

Hoe U Geld Van Uw Telefoon Naar Yandex-geld Kunt Overboeken
Hoe U Geld Van Uw Telefoon Naar Yandex-geld Kunt Overboeken

Video: Hoe U Geld Van Uw Telefoon Naar Yandex-geld Kunt Overboeken

Video: Hoe U Geld Van Uw Telefoon Naar Yandex-geld Kunt Overboeken
Video: Yandex.Money how-to: instant P2P transfers 2024, April
Anonim

Om uw portemonnee in het Yandex. Money-systeem op te waarderen, hoeft u uw huis niet uit. U kunt een vergelijkbare handeling in een paar minuten uitvoeren met uw mobiele telefoon. Het enige nadeel van deze methode is de hoge commissie van diensten die Yandex-geld crediteren voor sms.

Hoe u geld kunt overboeken van uw telefoon naar Yandex. Money
Hoe u geld kunt overboeken van uw telefoon naar Yandex. Money

Het is nodig

Computer, mobiele telefoon, internettoegang, rekening in het Yandex. Money-systeem

instructies:

Stap 1

Als we rekening houden met het feit dat het aanvullen van een account in het Yandex. Money-betalingssysteem tegenwoordig bijna op elke hoek kan worden uitgevoerd, is het gemakkelijk om aan te nemen dat de service voor het aanvullen van een portemonnee met sms geleidelijk aan zijn relevantie verliest. Desalniettemin zijn er vandaag de dag nog steeds diensten waarmee gebruikers geld van hun telefoon naar Yandex. Money kunnen overmaken. Om geld op uw account te storten via sms, moet u eerst een vergelijkbare bron vinden. Zoekmachines zullen u helpen dergelijke diensten te vinden.

Stap 2

Zodra u de meest geschikte sms-aanvullingsservice voor uzelf hebt gekozen, moet u het volgende doen: selecteer op de hoofdpagina van de service Yandex. Money als de stortingsvaluta en voer uw portemonneenummer in het speciaal daarvoor bestemde veld in.

Stap 3

Na het invoeren van uw betalingsgegevens, moet u het land selecteren waarin u zich bevindt, evenals uw mobiele provider. Nu hoeft u alleen maar het tarief te kiezen dat het beste bij u past en, na het opgeven van uw telefoonnummer, de aankoop van Yandex. Money te bevestigen.

Stap 4

Na bevestiging zal er een instructie voor u beschikbaar zijn, volgens welke u een SMS-bericht naar een kort nummer moet sturen. Nadat u een sms hebt verzonden, ontvangt u een antwoordbericht met de code. Dit wachtwoord moet worden ingevoerd in het formulier dat door de service wordt aangeboden. Zodra je het wachtwoord invoert en de acties bevestigt, naar je account in het Ya. D.-systeem. een bepaald bedrag zal worden verzonden.

Aanbevolen: