Hoe De Nokia 6500-schuifregelaar Te Demonteren

Inhoudsopgave:

Hoe De Nokia 6500-schuifregelaar Te Demonteren
Hoe De Nokia 6500-schuifregelaar Te Demonteren
Anonim

Een andere noviteit beviel Nokia-gebruikers door het uitbrengen van de schuifregelaar Nokia 6500. Het heldere uiterlijk van de telefoon ter grootte van een plastic kaart geeft de indruk van stevigheid en betrouwbaarheid dankzij de metalen behuizing. Alleen de onder- en bovenkant van het apparaat worden bespeeld met plastic inzetstukken. Alle details passen perfect bij elkaar.

Hoe de Nokia 6500-schuifregelaar te demonteren
Hoe de Nokia 6500-schuifregelaar te demonteren

Noodzakelijk

sterschroevendraaier, demontagegereedschap en platte schroevendraaier

instructies:

Stap 1

De slider gaat heel gemakkelijk open dankzij het hoogwaardige auto-eyeliner mechanisme. Er is een kleine stop voor een comfortabelere opening aan de onderkant van het scherm. Er is geen opening tussen de blokken waaruit de telefoon bestaat, dus ze passen perfect bij elkaar.

Stap 2

Aan de linkerkant van het toestel zit een gaatje voor een lanyard, rechtsboven zit een metalen knopje voor de volumeregeling. Aan de onderkant zit een knop om de camera aan te zetten, aan de bovenkant is er een uitgang voor een geheugenkaart en een headset, evenals een knop om de achterklep te openen. Aan de achterkant van de telefoon zie je een cameralens en een flitser, dichter bij de onderkant zit een externe speaker.

Stap 3

Om het apparaat te demonteren, hebt u een asterisk-schroevendraaier nodig, een gereedschap om de behuizing te demonteren en een kleine schroevendraaier met platte kop. Het demontagegereedschap kan worden vervangen door een in papier gewikkelde schroevendraaier om schade aan de machine te voorkomen. De achterklep moet worden verwijderd, verwijder de batterij, geheugenkaart en simkaart. Daarna, met een hulpmiddel om de behuizing of een schroevendraaier te demonteren, moet u het rond het bovenste plastic inzetstuk houden, voorzichtig naar boven trekken, dit onderdeel voorzichtig verwijderen.

Stap 4

Aan de achterkant van de telefoon rond de camera zit een klein klepje, gelijmd met dubbelzijdige tape, je moet het loswrikken en het kan gemakkelijk worden verwijderd. Het metalen raam dat de camera omlijst, moet ook worden verwijderd. Na deze manipulaties moet het bovenste deel van de telefoon worden verplaatst en kan de hoes zonder veel moeite worden verwijderd. Nu heb je een platte schroevendraaier nodig om het scherm van de behuizing te scheiden, eerst aan de ene kant, dan aan de andere kant. Zodra het stijgt, kunt u het verwijderen.

Stap 5

Nu is het tijd om de schroeven los te draaien die de metalen plaat vasthouden. Wanneer het deksel is verwijderd, ziet u de matrixconnector eronder. Om het los te koppelen, wrikt u het gewoon los met een platte schroevendraaier en trekt u het omhoog. De matrix kan eenvoudig met het frame worden verwijderd en er vervolgens weer vanaf worden gehaald. Trek vervolgens aan de antenne die zich bovenaan bevindt en verwijder vervolgens de kabel door deze iets op te tillen. Daarna wordt het moederbord uit de behuizing gehaald. De telefoon is nu volledig gedemonteerd.

Aanbevolen: