Hoe Een Camera Te Repareren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Camera Te Repareren
Hoe Een Camera Te Repareren

Video: Hoe Een Camera Te Repareren

Video: Hoe Een Camera Te Repareren
Video: I Bought two BROKEN $1,600 Cameras - But Can I Fix Them?! 2024, Mei
Anonim

Een zomerritje met de auto of fiets kan heel vervelend eindigen als de camera lek gaat. Gelukkig is het te repareren en daarmee de camera te repareren. Om dit correct te doen, moet u wat gereedschap en materialen bij u hebben.

Hoe een camera te repareren
Hoe een camera te repareren

Noodzakelijk

  • - Lijm (het kan een moment zijn of een speciale lijm voor rubber);
  • - Rubberen patch. Het kan van tevoren uit een van de oude camera's worden geknipt;
  • - Huid of metalen borstel;
  • - Monteurs;
  • - Pomp.

instructies:

Stap 1

Eerst moet u de prikplaats weten. Verwijder de bevestiging uit de reparatieset en demonteer het wiel, op voorwaarde dat het al uit het lek is gevallen. Als er nog lucht in het wiel zit, laat deze dan los door het ventiel op de nippel in te drukken (in het geval van een auto) of door de nippel los te draaien (in het geval van een fiets). Als de diameter van de wielen klein is of als u dunne banden heeft, kunt u zonder montages. Natuurlijk mag het wiel niet verwijderd worden, maar het zal minder handig zijn.

Stap 2

Zoek nu naar de verraderlijke punctie. Je kunt het als volgt doen: blaas met een pomp een klein beetje lucht in de kamer en luister. Een lekke band wordt meestal vrij snel gevonden. Onderzoek vervolgens de band en de camera zelf: er zitten geen kleine stukjes glas, kiezels, chips of andere "problemen" in.

Stap 3

Nadat u de binnenband met de band hebt schoongemaakt, verwijdert u de huid of de metalen borstel, reinigt u en veegt u de prikplaats en een klein gebied eromheen een beetje schoon. Hierdoor blijft de patch beter plakken. Bedek nu het gebied met lijm, breng de pleister aan, druk hem licht aan en verwijder hem onmiddellijk. Nadat je ervoor hebt gezorgd dat de hele pleister bedekt is met lijm, droog je de lijm door er een tijdje op te blazen. Plak de pleister vervolgens volledig vast. En zorg ervoor dat de lijm zijn grenzen niet overschrijdt. Als hij dat doet, verwijder hem dan. En zorg ervoor dat de randen van de patch goed zijn vastgelijmd, anders duurt het niet lang.

Stap 4

Monteer nu het wiel, pomp het zo veel op als je nodig hebt. De patch zal tegen de band drukken en stevig genoeg vergrendelen om weg te vliegen. De bandenreparatie is nu voltooid.

Aanbevolen: