Hoe U Uw IPod Kunt Ontgrendelen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw IPod Kunt Ontgrendelen
Hoe U Uw IPod Kunt Ontgrendelen
Anonim

Het probleem van het ontgrendelen van de iPod wordt meestal geconfronteerd met de eigenaren van iPod touch-apparaten. De ontwikkelaars van dit apparaat hebben opzettelijk de mogelijkheid geblokkeerd om applicaties van derden erop te installeren. U kunt deze beperking echter nog steeds omzeilen.

Hoe u uw iPod kunt ontgrendelen
Hoe u uw iPod kunt ontgrendelen

instructies:

Stap 1

Vanwege de grote verscheidenheid aan firmwareversies is er geen universele ontgrendelingsmethode. Laten we de ontgrendelingsmethoden voor elke versie afzonderlijk bekijken.

Als iPod touch firmwareversie 1.1.1 gebruikt, opent u het venster Instellingen, gaat u naar Algemeen en vervolgens naar Auto Lock. Zet dit op "Nooit" (voor het geval je traag internet gebruikt).

Stap 2

Start Safari-browser, typ in de adresbalk https://jailbreakme.com, volg in het geopende venster de link AppSnapp installeren. De browser crasht en het downloaden en installeren van het programma start tegelijkertijd. Nadat de installatie is voltooid, zet u de speler uit en weer aan, het installatiepictogram verschijnt op het bureaublad, waarmee u elke toepassing kunt installeren

Stap 3

Als uw iPod touch firmwareversie 1.1.2 of 1.1.3 heeft, kunt u deze het beste downgraden naar versie 1.1.1. het is voor deze versie dat de meeste beschikbare programma's zijn geschreven. Download firmwareversies 1.1.1., 1.1.2 en 1.1.3.

Start iTunes en selecteer iPod in de lijst met apparaten. Houd de Shift-toets ingedrukt en klik op de knop Herstellen. Selecteer in het geopende venster het iPod1-firmwarebestand, 1_1.1.1_3A110a_Restore.ipsw. Om versie 1.1.2 of 1.1.3 te herstellen, herhaalt u de procedure door het bestand iPod1, 1_1.1.2_3B48b_Restore.ipsw of iPod1, 1_1.1.3_4A93_Restore.ipsw te selecteren. Er kan een fout optreden tijdens het firmware-updateproces. Om dit op te lossen, opent u de systeemeigenschappen (het item "Eigenschappen", het contextmenu van het pictogram "Deze computer"), gaat u naar het tabblad "Geavanceerd" en klikt u op de knop "Omgevingsvariabelen". Stel de temp en tmp variabelen in op c:\windows\temp.

Stap 4

Ten slotte, voor iPod touch-gebruikers die Firmware 1.1.4 gebruiken, moet u de ZiPhone-software downloaden. Pak het gedownloade bestand uit en start het ZiPhoneGUI-programma.. Net Framework moet op de computer zijn geïnstalleerd. Sluit het apparaat aan op de computer, klik in het ZiPhone-programmavenster op de Jailbreak-knop. De iPod wordt over een paar minuten ontgrendeld.

Aanbevolen: