Hoe Een Glazen Iphone 3G Te Vervangen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Glazen Iphone 3G Te Vervangen
Hoe Een Glazen Iphone 3G Te Vervangen

Video: Hoe Een Glazen Iphone 3G Te Vervangen

Video: Hoe Een Glazen Iphone 3G Te Vervangen
Video: Official iPhone 3G / 3GS Screen / Digitizer Repair and Replacement Video - iCracked.com 2024, Mei
Anonim

Er is een barst of kras op uw iPhone-scherm. We zullen het glas moeten verwisselen. U kunt uiteraard contact opnemen met het servicecentrum. In dit geval wordt uw telefoon meegenomen voor diagnose en worden er reparaties uitgevoerd. Hoe lang al deze procedures zullen duren, is niet bekend. Als u lange tijd geen afscheid wilt nemen van uw mobiele vriend, kunt u de glasvervangingsoperatie zelf uitvoeren.

Hoe een glazen Iphone 3G te vervangen
Hoe een glazen Iphone 3G te vervangen

Noodzakelijk

  • - nieuw glas;
  • - schroevendraaier;
  • - zuignap;
  • - dun mes;
  • - haardroger;
  • - speciale dubbelzijdige tape voor het bevestigen van iPhone 3g/gs glas (of lijm).

instructies:

Stap 1

Er zijn twee schroeven aan de zijkanten van de oplaadpoort. Om het glas op te tillen, moet u ze losschroeven.

Stap 2

Neem daarna een gewone zuignap (iedereen zal het doen: van speelgoed tot glas of een zuignap van sanitair). De zuignap moet in het gebied van de Home-knop (net erboven) worden geplakt. Trek lichtjes aan de zuignap om het scherm omhoog te brengen.

Stap 3

Binnenin zie je drie lintkabels die het scherm verbinden met het moederbord. We moeten ze uitschakelen. Gebruik de punt van een mes om de twee stompen los te maken door ze iets los te wrikken. Om de derde trein los te laten, til je de dunne plaat aan de onderkant van de trein voorzichtig op met de punt van een mes en trek je een beetje aan de trein. Het scherm is nu los.

Stap 4

De achterkant van het scherm is bedekt met een metalen plaat. Draai de zes schroeven los waarmee deze plaat vastzit. Daarna kun je het display van het glas scheiden door de plaat iets los te wrikken. Als u een glasconstructie met een frame hebt gekocht, kunt u deze in dit stadium al vervangen.

Stap 5

Heeft u een nieuw glas zonder lijst, dan dient u de lijst los te maken van het oude glas. Om dit te doen, verwarmt u het frame rond de omtrek met een föhn. Wrik het glas voorzichtig los en scheid het van het frame.

Stap 6

Reinig het frame van lijmresten. Lijm daarna het nieuwe glas op het frame met speciale dubbelzijdige tape voor het bevestigen van iPhone-glas, of gewoon lijmen. Probeer tegelijkertijd de nieuwe treinen onder het frame te houden.

Stap 7

Zet nu je iPhone weer in elkaar volgens deze instructie in omgekeerde volgorde.

Aanbevolen: