Hoe Schijven Te Snijden Voor Xbox 360

Inhoudsopgave:

Hoe Schijven Te Snijden Voor Xbox 360
Hoe Schijven Te Snijden Voor Xbox 360

Video: Hoe Schijven Te Snijden Voor Xbox 360

Video: Hoe Schijven Te Snijden Voor Xbox 360
Video: Fix RROD xbox 360 2024, Mei
Anonim

Xbox 360 is een gameconsole van Microsoft, de belangrijkste concurrent van de Sony Play Station-consoles. Naast zijn hoofddoel - aansluiten op een tv voor games, biedt het ook gaming via internet en ondersteunt het het downloaden van inhoud.

Hoe schijven te snijden voor xbox 360
Hoe schijven te snijden voor xbox 360

Noodzakelijk

  • - een computer met een schrijfstation;
  • - dubbellaagse dvd-schijf;
  • - een afbeelding met een spel.

instructies:

Stap 1

Gebruik het CloneCD-programma om een schijf voor de Xbox 360 te branden. Download de applicatie hiervoor van de website van de ontwikkelaar: https://static.slysoft.com/SetupCloneCD.exe. Installeer het programma en voer het uit. Selecteer de functie Schrijven van ImageFile, d.w.z. een schijf branden vanaf een bestaand afbeeldingsbestand. Klik op de knop "Bladeren" in het venster dat wordt geopend.

Stap 2

Zoek de map op uw harde schijf die de schijfkopie bevat. Selecteer het bestand met dvd-extensie. In dit geval kan de naam van het bestand van alles zijn. Klik op de knop Openen. Klik na het selecteren van de afbeelding op de knop "Volgende".

Stap 3

Selecteer de schijf om je Xbox 360-game te branden als je meerdere schijven op je systeem hebt geïnstalleerd. Klik volgende. Selecteer de gewenste schrijfsnelheid. De tijd varieert van 18 tot 40 minuten. Idealiter zou de schrijfsnelheid ongeveer 2, 4 moeten zijn, want hoe lager de snelheid, hoe minder fouten er worden gemaakt tijdens het schrijven en hoe beter de leesbaarheid van de schijf door de settopbox. Als de schijf van Verbatim is, selecteert u de snelheid 4. Wacht tot de opname is voltooid.

Stap 4

Schijf voor xbox branden met de ImgBurn-app. Ga naar het menu Extra, selecteer het item Instellingen en de optie Schrijven, vink de vakjes aan naast de dvd-r finaliseren schijf, Brandveilig inschakelen, cycluslade, controleer met afbeeldingsbestandsitems. Stel in het veld Layer Break het keuzerondje in op User Specified en voer 1913760 in. Stel de procesprioriteit in op hoog. Klik OK.

Stap 5

Selecteer de opdracht Afbeeldingsbestand naar schijf schrijven en selecteer de game-image, selecteer vervolgens het station en stel de minimale schrijfsnelheid in. Plaats daarna de schijf in de settopbox.

Stap 6

Houd er rekening mee dat als u een afbeelding hebt gedownload om een schijf voor een settopbox te knippen, en er zijn verschillende bestanden, hun namen aan het einde deel 1, deel 2 bevatten, dan zijn dit archiefvolumes en moeten ze worden uitgepakt voordat ze worden gebrand. Klik met de rechtermuisknop op het eerste deel en selecteer "Uitpakken naar huidige map".

Aanbevolen: