Hoe Zich Te Ontdoen Van Interferentie?

Inhoudsopgave:

Hoe Zich Te Ontdoen Van Interferentie?
Hoe Zich Te Ontdoen Van Interferentie?

Video: Hoe Zich Te Ontdoen Van Interferentie?

Video: Hoe Zich Te Ontdoen Van Interferentie?
Video: Hoe kan 5000 euro je hele leven veranderen? 2024, Mei
Anonim

Af en toe komt er tijdens het afspelen een vreemd geluid uit de luidsprekers van uw computer, tv of muziekapparaat. Dit kan komen door verkeerde bedrading of simpelweg omdat het apparaat al behoorlijk oud is. Er zijn verschillende manieren om met interferentie om te gaan.

Hoe zich te ontdoen van interferentie?
Hoe zich te ontdoen van interferentie?

instructies:

Stap 1

Besteed aandacht aan wat de luidsprekers omringt. Ze kunnen worden gestoord als er een mobiele telefoon in de buurt is. Je kunt het apparaat natuurlijk naar een andere locatie verplaatsen, maar dit helpt niet altijd. Probeer het magnetische veld te neutraliseren met afscherming. Vervang de stekker die wordt gebruikt om de luidsprekers op het muziekcentrum of de computer aan te sluiten. Het is wenselijk dat de plug een metalen lichaam heeft. Onderzoek de signaaldraad van de luidsprekers naar uw computer of tv. Het is noodzakelijk dat elke draad een aparte of dubbele afscherming heeft.

Stap 2

Vervang de oude draden in de luidsprekers door afgeschermde draden. Verplaats het filter naar de binnenkant van de kolom, aangezien daar meestal voldoende ruimte is om het te plaatsen. Koop afschermingsverf en een penseel in een bouwmarkt, demonteer elke kolom en schilder voorzichtig met verf, laat het een paar uur drogen. Als je het je niet kunt veroorloven om verf te kopen, probeer dan gewone aluminiumfolie te gebruiken om het probleem op te lossen. Plak het van binnenuit over de kolommen. Deze eenvoudige, zij het tijdrovende procedures helpen interferentie volledig te elimineren of aanzienlijk te verminderen.

Stap 3

Installeer een nieuwe voeding voor uw luidsprekers als ze vrij oud zijn. Een defecte voeding kan leiden tot een verandering in het stroomverbruik tijdens de werking van audioapparaten. Vaak maakt de voeding deel uit van de draad waarmee de speakers op andere apparaten worden aangesloten, en ziet het eruit als een klein kastje, dat soms helemaal kan worden losgekoppeld. Probeer gewoon een nieuwe PSU te installeren met hetzelfde wattage.

Stap 4

Verander de luidsprekerdraden. Na verloop van tijd beginnen talloze bochten en weefsels van draden interferentie te veroorzaken, maar het is niet altijd mogelijk om ze recht te trekken en recht te trekken naar hun oorspronkelijke positie. Dus probeer nieuwe draden te kopen en kijk hoeveel de geluidskwaliteit verandert.

Aanbevolen: