Hoe Kies Je Een Cameratas?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Cameratas?
Hoe Kies Je Een Cameratas?

Video: Hoe Kies Je Een Cameratas?

Video: Hoe Kies Je Een Cameratas?
Video: Beginner's Guide to Photography Part 7 - How to Choose Camera Bags 2024, Mei
Anonim

Bij het kopen van een camera moet u accessoires aanschaffen, waarvan de belangrijkste een geheugenkaart en een hoesje zijn. Voor professionals is het belangrijk om vervangende lenzen en meer te kopen. U kunt een goede hoes kiezen in de winkel, op internet, op andere manieren, het belangrijkste is om de naam van het apparaatmodel te kennen.

Hoe kies je een cameratas?
Hoe kies je een cameratas?

instructies:

Stap 1

Neem je camera mee naar de winkel. De verkoper zal, na evaluatie van het model, dekkingsopties aanbieden om uit te kiezen. Bepaal de kleur en kwaliteit van het materiaal. U moet een structuur kopen die uw apparatuur beschermt tegen vuil, vallen en schade door stoten. Het materiaal moet waterdicht, lichtgewicht zijn, uitgerust met stille bevestigingsmiddelen.

Stap 2

Open het deksel en inspecteer het van binnenuit. Misschien heeft de fabrikant de structuur uitgerust met extra vakken waarin batterijen, een oplader, enz. Kunnen worden opgeborgen.

Stap 3

Kies voor dure spiegelreflexcamera's met verwisselbare lenzen voor koffers in tasstijl die over uw schouder of riem kunnen worden gedragen. Als alternatief kunt u een holstertas kopen, die naast het cameragedeelte veel kleine compartimenten heeft voor verschillende kleine dingen. Later, wanneer je meerdere lenzen, verwisselbare lenzen en geheugenkaarten hebt, moet je een grotere tas aanschaffen.

Stap 4

Koop een fotorugzak als je van lange wandelingen of lange reizen houdt. Dergelijke modellen zullen, vanwege de uniforme belasting van de schouders, comfort kunnen bieden bij langdurig dragen. Als je een statief hebt gekocht, moet je er een houder voor kopen.

Stap 5

Overweeg de optie van een grote draagtas, die wordt gebruikt op lange reizen - deze kan in de bagage worden ingecheckt, een dergelijke tas beschermt de camera tegen beschadiging tijdens schudden en transport.

Stap 6

U kunt modellen kopen in de vorm van een riem en een paar schouderbanden. Dergelijke ontwerpen hebben houders voor individuele koffers voor lenzen, flitsers, camera's en verschillende kleine dingen. Deze oplossing is geschikt voor fans van reportagefotografie.

Stap 7

Kijk hoe de sloten sluiten, de zakken opengaan, de kwaliteit van de riemsluiting controleren. Het is goed als de bevestigingsmiddelen van metaal zijn, de voering voor de riem moet van antislipmateriaal zijn.

Stap 8

Besteed aandacht aan het ontwerp van de behuizing - fabrikanten besteden veel aandacht aan de functionaliteit van de modellen en vergeten het ontwerp. Overweeg indien mogelijk meerdere opties. Veel camera's worden geleverd met hoezen die ze kunnen beschermen tegen krassen en kleine beschadigingen, maar bij transport is het beter om modellen met een hogere mate van bescherming aan te schaffen.

Aanbevolen: