Een Webcam Demonteren

Inhoudsopgave:

Een Webcam Demonteren
Een Webcam Demonteren

Video: Een Webcam Demonteren

Video: Een Webcam Demonteren
Video: Een Meisje Wist Niet dat een Camera Haar Filmde, dus Deed Ze Dit 2024, Mei
Anonim

Het demonteren van een webcam is een nogal arbeidsintensief proces, dat in de meeste gevallen eindigt met een defect aan het apparaat, zelfs als je ervaring hebt met optische apparaten. Het is hierbij belangrijk om over het juiste gereedschap te beschikken en het werkoppervlak goed voor te bereiden. Raak bij het thuis demonteren van apparaten bij afwezigheid van speciale apparatuur in geen geval het kamergedeelte aan.

Een webcam demonteren
Een webcam demonteren

Noodzakelijk

  • - kleine kruiskopschroevendraaier;
  • - platte schroevendraaier;
  • - een kleine haaknaald.

instructies:

Stap 1

Koppel uw webcam los van uw computer. Onderzoek het geval voor de aanwezigheid van bevestigingsmiddelen. Het is het beste om eerst op internet te zoeken of er speciale lijm is gebruikt bij het monteren van uw model. Controleer ook de camerastandaard, bij sommige modellen komt de onderkant los van de hoofdeenheid, waardoor u toegang hebt tot de steunen. Ze kunnen rond de omtrek van de behuizing worden geplaatst of achter speciale pluggen worden verborgen. Als u de mogelijkheid heeft, download dan in ieder geval een speciale handleiding voor uw apparaatmodel, of ten minste één van de webcams van uw fabrikant.

Stap 2

Draai alle bestaande bevestigingsmiddelen los. Wrik de webcambehuizing los met een platte schroevendraaier, of als het apparaat van hard plastic is, is het beter om een plastic kaart te gebruiken. Maak de lichaamsdelen los en gebruik een kleine haaknaald of een ander dun voorwerp om de mechanische knopen uit het paneel te wrikken. Koppel ze in geen geval los en trek niet aan de draden van hun verbinding met de microschakeling, omdat u ze zou kunnen breken.

Stap 3

Koppel alle zichtbare interne elementen los, maar zonder de demontage van het kamergedeelte zelf te bereiken. Dit mag alleen onder specifieke omstandigheden en met speciale apparatuur. Wees uiterst voorzichtig en verlies de onderdelen niet, aangezien u er hoogstwaarschijnlijk geen vervanging voor zult vinden. Bij het demonteren van de webcam is het niet overbodig om de behuizing te reinigen van eventueel opgehoopt stof.

Stap 4

Veeg het voorpaneel van het apparaat en de lens schoon met een pluisvrije doek. Hiervoor kunt u een speciale vloeistof gebruiken om strepen van LCD-monitoren te verwijderen. Zet het apparaat in omgekeerde volgorde weer in elkaar.

Aanbevolen: