Hoe Luidsprekers Te Pompen

Inhoudsopgave:

Hoe Luidsprekers Te Pompen
Hoe Luidsprekers Te Pompen

Video: Hoe Luidsprekers Te Pompen

Video: Hoe Luidsprekers Te Pompen
Video: BOXLESS SPEAKER | SUBWOOFER | BASS RADIATOR | PASSIVE SPEAKER | PLUNGER AND AIR PUMP TYPE ENCLOSURE 2024, Mei
Anonim

Muziek fascineert mensen met geluiden, en hoe beter de apparatuur om ernaar te luisteren, hoe meer emoties het met zich meebrengt. Luidsprekers zijn bijna het belangrijkste onderdeel van een audiosysteem en u moet er het maximale uit halen.

Hoe luidsprekers te pompen
Hoe luidsprekers te pompen

instructies:

Stap 1

Als uw luidsprekers passief zijn, kijk dan naar hun vermogen. Het is belangrijk dat de ontvanger of versterker die u gebruikt, geschikt is voor hetzelfde of een iets hoger vermogen. Het is noodzakelijk om de huidige weerstand in de apparaten aan te passen. Beter geluid zal zijn met een sterke en hoogwaardige versterking. In dit geval is het niet nodig om de luidsprekers te overbelasten totdat de luidsprekers vol zijn en het geluid vervormd is. Experimenteer met de equalizer en instellingen. Plaats de speakers in de ruimte op enige afstand van elkaar.

Stap 2

Een belangrijk element dat vaak wordt onderschat bij het kiezen van een audiosysteem is de draad. Hoe beter de luidsprekers, versterker en draaitafel, hoe meer de eigenschappen van de aansluitdraden van invloed zijn op het geluid. Kies speciale afgeschermde draden voor audiosystemen. Als echte merkmodellen duur zijn en het irrationeel is om ze voor uw systeem te kopen, koop dan kabels voor autoradiosystemen.

Stap 3

Je kunt experimenteren met oudere luidsprekers, waardoor hun geluid aanzienlijk verbetert. De geluidskwaliteit van een luidspreker wordt beïnvloed door al zijn componenten: luidsprekers, kwaliteit van het kastmateriaal, elektronische schakelingen en draden. U kunt de luidsprekers vervangen door betere. Meet hun diameter, evenals de kenmerken van de stroom en het vermogen, en koop in de winkel modellen van hogere kwaliteit die geschikt zijn voor deze kenmerken, nadat u eerder naar alle mogelijke opties hebt geluisterd met behulp van één voorbeeld.

Stap 4

Experimenteer met het uiterlijk van uw luidsprekers. Schakel ontwerpers in die u interessante stijlvolle opties kunnen bieden. Alles hier wordt alleen beperkt door uw verbeeldingskracht en tijd - van het monteren van luidsprekerbehuizingen in zacht speelgoed tot het in een post-apocalyptische stijl brengen met buizen vol groene of oranje fosforhoudende lichtgevende vloeistof en stralingsgevaarpictogrammen.

Stap 5

Goede luidsprekers zijn een technologisch complex product en als het uw taak niet is om de bestaande luidsprekers te verbeteren, maar om de hoogste kwaliteit en aangenaam geluid voor u te bereiken, is het beter om hoogwaardige modellen te kopen na het lezen van de tests en het evalueren van de kenmerken van allerlei voorstellen. Zelf thuis een product van deze kwaliteit maken is een zeer ingewikkeld en kostbaar proces.

Aanbevolen: