Een Subwoofer Pompen Pump

Inhoudsopgave:

Een Subwoofer Pompen Pump
Een Subwoofer Pompen Pump

Video: Een Subwoofer Pompen Pump

Video: Een Subwoofer Pompen Pump
Video: D-Fence - Pompen (Official Video Clip) 2024, Mei
Anonim

Een subwoofer is een soort luidspreker die is ontworpen om lage frequenties van muzikale signalen weer te geven met een frequentie van 30-150 hertz. Het is een onmisbaar onderdeel van elk fatsoenlijk audiosysteem en laat je volop genieten van het geluid. Maar je kunt het op sommige manieren verbeteren en het geluid naar het ideale brengen.

Een subwoofer pompen
Een subwoofer pompen

instructies:

Stap 1

Maak een of meerdere (tussen alle muren) afstandhouders zodat sterke trillingen van het lichaam geen onaangename geluiden genereren en er geen indruk is dat de sub "mompelt". Ook kunt u optioneel over de wanden plakken met een speciale trillingsdemper StP, en daar bovenop nog een laag isolon van 8 mm op de guerlain. In de regel is er praktisch geen voordeel van een native geluidsabsorber.

Stap 2

Als de uitvoer van de subwoofer laag is, verleng dan de FI-tunnel en verklein de diameter iets (niet slechts een klein beetje). Steek een stuk kunststof rioolbuis in de tunnel, vooraf gesmeerd met lijm. Als de pijp vrij binnenkomt, wikkel hem dan met ducttape om hem strak te houden en niet te trillen. Gebruik huishoudelijke rubberen elektrische tape, omdat deze strak oprolt en de onderdelen stevig vasthoudt.

Stap 3

Verminder het stuiteren van de versterkerkaart door de met Stp gelijmde duraluminiumplaat van onderaf erop te schroeven. De binnenzijde van de plaat is beplakt met een isolone, waarmee deze stevig tegen de plaat zal drukken. Dit zal zeker elke bounce verwijderen, zij het niet volledig. Maar in ieder geval zal het de geluidsweergave niet verstoren.

Stap 4

Verzadig de subwooferophanging met een bandenhersteller. De bas wordt zacht, diep en duidelijk. Voer deze handeling ongeveer eens in de zes maanden uit en de subwoofer zal u altijd verrassen met zijn geluid. Ook kan deze vloeistof worden gebruikt om de luidsprekers van akoestiek te verwerken, dan zal het hele geluid een kwalitatief nieuw niveau bereiken. Deze vloeistof is niet duur (ongeveer 200-260 roebel) en kan worden gekocht bij elke gespecialiseerde autowinkel.

Stap 5

Plaats de subwoofer correct. Het is de juiste locatie die een belangrijke rol speelt in het geluid. Hij moet altijd op de grond staan en bij voorkeur op een zacht kleed om niet op de grond te stuiteren. Ook kan een tweede subwoofer de oneffenheden van de bas van uw subwoofer "effenen". Door twee subwoofers te hebben, los je het probleem van het activeren van natuurlijke frequenties op.

Aanbevolen: