Hoe Een Eenvoudige Truc Te Doen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Eenvoudige Truc Te Doen?
Hoe Een Eenvoudige Truc Te Doen?

Video: Hoe Een Eenvoudige Truc Te Doen?

Video: Hoe Een Eenvoudige Truc Te Doen?
Video: 27 EENVOUDIGE GOOCHELTRUCS 2024, Maart
Anonim

Het lijkt misschien dat goocheltrucs moeilijk en alleen toegankelijk zijn voor professionele goochelaars. In feite vrij eenvoudige, maar tegelijkertijd effectieve trucs kunnen door bijna iedereen worden gedaan. In dit geval is het helemaal niet nodig om een benijdenswaardige vingervlugheid te hebben. Zo leer je natuurlijk de kunst van het sneller laten zien van trucs. Maar zelfs als je niet erg snel bent, moet je er gewoon meer tijd aan besteden. Een gewone munt van elke denominatie kan worden gebruikt als een "magisch item".

Hoe een eenvoudige truc te doen?
Hoe een eenvoudige truc te doen?

instructies:

Stap 1

Handenvrij optillen van een munt. Een heel eenvoudige truc om uit te voeren, maar vereist enige oefening. Plaats een kleine munt op tafel en nodig de kijker uit om deze op te pakken zonder de tafel of de munt zelf aan te raken. Niemand zal dit natuurlijk kunnen. Het trucgeheim is simpel: je moet je hand naast de munt houden en er dan met kracht op blazen. De afstand van de lippen tot de munt moet 5 cm zijn. De lucht, samengeperst door de adem, zal de munt optillen en deze rechtstreeks in uw hand gooien. Het vergt oefening en geduld.

Stap 2

Een munt in een citroen. De goochelaar legt de citroenen op een bord, laat het publiek controleren of ze heel en heel gewoon zijn en vraagt aan te geven welke citroen ze moeten snijden. De goochelaar neemt dan een mes en snijdt het fruit doormidden. En in de citroen wordt een munt gevonden.

Stap 3

Trick Secret: Citroenen zijn heel gewoon. Maar er zit een geheim in het mes. Dezelfde munt is op het blad (dichter bij het handvat) gelijmd op een dunne laag plasticine. Nadat hij de vrucht heeft gesneden, duwt de tovenaar de munt onmerkbaar met zijn duim in de snede. Terwijl hij het mes uittrekt, knijpt de artiest de citroenhelften stevig samen zodat de munt er niet uit glijdt.

Stap 4

Verdwijning van een munt. Knijp de munt tussen je ring- en middelvinger, met de handpalm naar je toe. Begin nu langzaam je hand tot een vuist te balen. Zodra de munt je handpalm raakt, laat je hem onmiddellijk los met een nauwelijks merkbare beweging van je vingers, zodat hij rustig in je mouw rolt. Door je hand te openen, laat je zien dat de munt is verdwenen! Het is natuurlijk beter om wijde mouwen te hebben.

Stap 5

Weer een magische verdwijning van de munt. De goochelaar steekt zijn linkerduim omhoog en legt voorzichtig een muntje op de punt. Met de rechterhand maakt de uitvoerder vingerklikken rond de munt. Na een van de klikken verdwijnt de munt vreemd.

Stap 6

Het geheim van deze truc is dat als je tijdens het klikken een munt raakt met je middelvinger, je deze in de rechtermouw kunt laten vliegen. Het belangrijkste hier is, nogmaals, training. Het is beter om deze truc te laten zien aan een of twee toeschouwers die recht tegenover je zitten. Anders ben je misschien "verveeld".

Aanbevolen: