Hoe Een Laserprinter Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Laserprinter Te Verwijderen
Hoe Een Laserprinter Te Verwijderen

Video: Hoe Een Laserprinter Te Verwijderen

Video: Hoe Een Laserprinter Te Verwijderen
Video: Laser Printer Takedown- for Burning IR Laser 2024, Mei
Anonim

Om de printer goed te laten werken, moet deze zijn aangesloten op een computer en dienovereenkomstig zijn geconfigureerd. De belangrijkste voorwaarde is dat de lokale schijf de bestanden moet bevatten die nodig zijn voor een correcte werking. Om een laserprinter (of andere hardware) te verwijderen, moet u de bestanden verwijderen die nodig zijn voor de werking ervan. Om dit te doen, moet u de mogelijkheden en hulpmiddelen van het systeem gebruiken.

Hoe een laserprinter te verwijderen
Hoe een laserprinter te verwijderen

instructies:

Stap 1

Roep via het menu "Start" het "Configuratiescherm" op. Als het paneel een klassieke uitstraling heeft, klikt u met de linkermuisknop op het pictogram "Printers en faxapparaten". Als het paneel per categorie wordt weergegeven, selecteert u dit pictogram in de categorie Printers en andere hardware en wordt een nieuw venster geopend. Met de juiste instellingen is de map "Printers en faxapparaten" onmiddellijk beschikbaar in het menu "Start".

Stap 2

Beweeg in de map Printers en faxapparaten de muisaanwijzer over het pictogram van de geïnstalleerde printer. Links in het venster (in het taakvenster) wordt een lijst met beschikbare acties weergegeven. Selecteer het commando "Deze printer verwijderen" door er met de linkermuisknop op te klikken. Bevestig uw wens om de apparatuur te verwijderen door op de knop "Ja" in het aanvraagvenster te klikken. Wacht tot de printer is verwijderd.

Stap 3

U kunt ook de muiscursor over het pictogram van de geïnstalleerde printer bewegen. Klik erop met de rechtermuisknop. Selecteer in het vervolgkeuzemenu de opdracht "Verwijderen", bevestig de opdracht door op de knop "Ja" in het aanvraagvenster te klikken.

Stap 4

De bestanden die nodig zijn om de printer te laten werken, bevinden zich meestal in de map C: (of een andere schijf met het systeem) / Program Files / [naam van uw printer]. Als deze map ontbreekt of leeg is, is de printer niet geïnstalleerd (verwijderd). Bij het installeren van een printer wordt ook een bestand met configuratieparameters gemaakt in de map Windows / System32 - de afwezigheid ervan geeft ook aan dat de printer is verwijderd.

Stap 5

Het fysiek loskoppelen van de printer van de computer of van het netwerk voorkomt ook dat documenten worden afgedrukt. De bestanden die nodig zijn om de printer te laten werken, nemen niet te veel ruimte in beslag op de computer, dus ze hebben geen grote invloed op de prestaties van het systeem. Als u bang bent om iets te verwijderen dat u wilt, koppelt u de printer gewoon fysiek los.

Aanbevolen: