Hoe Ipod Op Tv Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Ipod Op Tv Aan Te Sluiten
Hoe Ipod Op Tv Aan Te Sluiten

Video: Hoe Ipod Op Tv Aan Te Sluiten

Video: Hoe Ipod Op Tv Aan Te Sluiten
Video: How to connect iPod to TV ? 2024, Mei
Anonim

De iPod is bijna ideaal voor het opslaan van foto's en films. Het probleem zit hem in de schermgrootte van een mobiel apparaat: prima voor één, goed voor twee, maar als er meer kijkers zijn? De oplossing voor het probleem is om de iPod op de tv aan te sluiten.

Hoe ipod op tv aan te sluiten
Hoe ipod op tv aan te sluiten

instructies:

Stap 1

Gebruik het Apple Universal Dock met Apple Composite AV-kabel of Apple Component AV-kabel die compatibel is met uw afstandsbediening voor eenvoudig kijken op uw tv-scherm. Houd er rekening mee dat TV out-ondersteuning beschikbaar is voor iPod Touch, iPod nano derde generatie en iPod classic vijfde generatie of hoger.

Stap 2

Kies dan voor de kant-en-klare Apple Composite AV Kabel MB129, waarmee je video-aansluitingen maakt via de composiet ingang.

Stap 3

Gebruik een andere kant-en-klare Apple Component AV-kabel MB128 voor een betere beeldkwaliteit. De kit bevat drie videotulpen, Y, PB en Pr, met een composietingang en twee audiotulpen.

Stap 4

Probeer uw iPod op uw tv aan te sluiten met behulp van een Onkyo DS-A3-dockingstation met composiet- en componentuitgang. De leveringsset bevat afstandsbedieningen, het station heeft een eigen menu op het scherm en heeft de mogelijkheid om een mobiel apparaat op te laden. Een extra optie is de mogelijkheid om externe audiospeakers aan te sluiten.

Stap 5

Geniet van het Tekkeon Nav-Dock, een draagbaar mediacentrum dat u kunt aansluiten op uw tv. Het pakket bevat een afstandsbediening.

Stap 6

Kies de Microlab iDock 100 voor een budgetvriendelijke iPod naar TV-oplossing. Deze gadget onderscheidt zich in de eerste plaats door de aanwezigheid van een ingebouwde versterker die de mogelijkheid biedt om het volume aan te passen, de mogelijkheid om het aangesloten apparaat op te laden en de afstandsbediening die in het pakket zit.

Aanbevolen: