Hoe Vervang Je De Hoes Van Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Vervang Je De Hoes Van Je Telefoon
Hoe Vervang Je De Hoes Van Je Telefoon

Video: Hoe Vervang Je De Hoes Van Je Telefoon

Video: Hoe Vervang Je De Hoes Van Je Telefoon
Video: How to Replace Screen Glass Only on Galaxy S8 S9 Plus Shown in 5 Mins/New Method 2024, Mei
Anonim

Als de telefoon werkt, maar het paneel is beschadigd en moet worden vervangen, probeer er dan zelf een te doen. Vervangende panelen voor elk telefoonmodel zijn in de handel verkrijgbaar.

Hoe vervang je de hoes van je telefoon
Hoe vervang je de hoes van je telefoon

Noodzakelijk

kruiskopschroevendraaier van het juiste formaat, niet-scherp plat blad

instructies:

Stap 1

Zoek een vervangend paneel in een speciaalzaak voor uw model mobiele telefoon.

Stap 2

Bereid uw werkgebied voor - een vlak, schoon oppervlak, bij voorkeur een tafel. Zorg voor verlichting met een comfortabele helderheid. Het is het beste om de procedure voor het vervangen van het paneel alleen op uw telefoon uit te voeren, met voldoende tijd om het zonder vertraging te voltooien. Anders loopt u het risico kleine details te verliezen.

Stap 3

Zet uw mobiele telefoon waarop u het paneel gaat vervangen uit en verwijder voorzichtig de batterij uit het batterijvak. Gebruik een kruiskopschroevendraaier van de juiste maat om alle bouten van de telefoonbehuizing los te draaien en vouw ze op om ze niet kwijt te raken (het beste van alles - in een kleine container of doos).

Stap 4

Maak de hoes van de telefoonhoes los van de plastic bevestigingen en wrik deze voorzichtig los met een zacht plat mes (wees in dit geval uiterst voorzichtig met de "vulling" van het apparaat, beschadig de kabels die het scherm verbinden niet).

Stap 5

Verwijder de voorkant van de ring en, als de nieuwe ring geen knoppen heeft, verwijder het toetsenbord van de oude ring en bevestig het aan de ring van de nieuwe ring.

Stap 6

Bevestig de chips en het scherm voorzichtig en stevig op het nieuwe paneel. Verbind de voor- en achterkant ervan en draai de schroeven van de behuizing in volgorde vast met een schroevendraaier.

Stap 7

De hierboven beschreven punten hebben betrekking op de demontage van telefoons die in de vorm van een candybar zijn gemonteerd. Maar als je telefoonmodel geen candybar is, maar uit verschillende onderdelen bestaat, demonteer en monteer dan elk onderdeel afzonderlijk in dezelfde volgorde, in een poging het integrale ontwerp niet te verbreken.

Aanbevolen: