Hoe U Uw Telefoon Kunt Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoon Kunt Vinden
Hoe U Uw Telefoon Kunt Vinden

Video: Hoe U Uw Telefoon Kunt Vinden

Video: Hoe U Uw Telefoon Kunt Vinden
Video: Uitleg: zo deel je live je locatie met je vrienden via apps 2024, Mei
Anonim

Helaas kan niemand van ons zich verzekeren tegen het verlies van een mobiele telefoon. Met behulp van de verschillende hulpmiddelen die later zullen worden besproken, is het echter mogelijk om de telefoon te lokaliseren en terug te sturen.

Mobiele telefoon
Mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Om dit te doen, moet u een geschikte applicatie op uw mobiele telefoon installeren die op afstand de coördinaten kan bepalen. En als er een GPS-module in de telefoon zit, die in veel moderne apparaten is ingebouwd, worden persoonlijke gegevens geblokkeerd en verwijderd.

Stap 2

Antidiefstalprogramma's voor mobiele apparaten kunnen de telefoon lokaliseren. Na het verzenden van een sms vanaf een ander nummer ("# Zoek # uw code", waarbij "uw code" het wachtwoord is dat is ingevoerd tijdens de registratie van het programma), wordt een bericht ontvangen met de coördinaten van de locatie van de ontbrekende mobiele telefoon.

Stap 3

Het is mogelijk om de telefoon op afstand te bedienen door middel van commando's in de vorm van sms-berichten: # LOCK # uw code. In dit geval wordt uw verloren mobiele apparaat geblokkeerd, wat alleen u kunt deblokkeren.

Stap 4

Wanneer u de sms "# WIPE # uw_code" invoert, wordt alle persoonlijke informatie op de mobiele telefoon en geheugenkaart verwijderd.

Stap 5

In het geval van een plotselinge verdwijning van een mobiele telefoon, kan de locatie worden bepaald door het toegewezen IMEI-nummer dat elke mobiele telefoon heeft en wordt geïdentificeerd in het netwerk. Deze methode maakt het mogelijk om niet alleen de coördinaten van de mobiele telefoon vast te stellen, het nummer van de SIM-kaart die erin is geïnstalleerd, maar ook de nummers van uitgaande en inkomende oproepen. Toegegeven, alleen mobiele operators bieden een dergelijke service aan na de aanvraag van de eigenaar bij de politie en als er een pakket van de telefoon is met een cheque.

Stap 6

Om je eigen IMEI-nummer te bepalen, wordt de toetscombinatie *#06# gekozen of kan dit nummer vanaf de telefoon op de verpakking worden afgedrukt.

Stap 7

U kunt ook de locatie van het apparaat volgen met behulp van een speciale service die het niveau bepaalt van het signaal dat wordt ontvangen van de telefoon naar het dichtstbijzijnde basisstation van de telecomoperator. Deze dienst wordt geleverd door mobiele operators.

Stap 8

De nauwkeurigheid van de methode hangt af van waar de basisstations zich bevinden en wat de afstand ertussen is. Het instellen van coördinaten is alleen mogelijk als het apparaat is ingeschakeld.

Aanbevolen: