Hoe U Uw Megafon-telefoon Kunt Vinden

Hoe U Uw Megafon-telefoon Kunt Vinden
Hoe U Uw Megafon-telefoon Kunt Vinden

Video: Hoe U Uw Megafon-telefoon Kunt Vinden

Video: Hoe U Uw Megafon-telefoon Kunt Vinden
Video: Разблокировка Megafon Login 2 от оператора 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig kan bijna iedereen een mobiele telefoon zien, ongeacht leeftijd en sociale status, maar niet iedereen kan zijn nummer onthouden. Ouderen kunnen vanwege hun leeftijd geen tien cijfers onthouden en jonge abonnees weten dat mobiele operators daar handige diensten voor hebben. In dit geval is de mobiele operator Megafon geen uitzondering, die verschillende methoden biedt die voor iedereen beschikbaar zijn om uw Megafon-telefoonnummer te achterhalen.

Hoe u uw Megafon-telefoon kunt vinden
Hoe u uw Megafon-telefoon kunt vinden

1. De functionaliteit van de telefoon gebruiken. In veel modellen mobiele telefoons en smartphones is er een functie "Mijn nummer", die te vinden is in de items "Instellingen" of "Contacten". Als het nummer niet automatisch door de telefoon wordt herkend, kan het worden toegevoegd aan de lijst met contactpersonen en indien nodig snel worden gevonden.

2. Dienst "Controleer uw eigen abonneenummer". Met behulp van een kort USSD-verzoek dat naar het regionale servicenummer wordt gestuurd, kunt u snel uw Megafon-telefoonnummer achterhalen. De service is, net als het verzenden van een commando, gratis, maar elke regio heeft zijn eigen combinaties van nummers in het verzoek. Om uw eigen nummer te vinden, moet u bellen:

* 205 # - voor abonnees van de regio's Moskou, Oeral, Wolga en het Verre Oosten;

* 127 # - voor inwoners van het Noordwestelijk District;

* 105 * 1 * 6 # - voor Megafon-klanten in de Siberische regio;

* 105 * 2 * 0 # - voor abonnees van het Central District;

* 105 * 1 * 2 # - voor abonnees van de Kaukasus.

Na het versturen van een aanvraag wordt direct informatie over uw eigen nummer weergegeven op het display van de telefoon.

3. Bel de telefoniste. Als u uw eigen telefoonnummer moet bepalen, kunt u de hotline 8 (800) 333-05-00 gebruiken of 0500 bellen, wachten op de verbinding met de manager en het nummer van hem achterhalen, nadat u eerder identificatievragen heeft beantwoord.

4. SMS-verzoek. Om uw Megafon-telefoonnummer te achterhalen, kunt u een gratis bericht zonder sms sturen naar het nummer 00010505, waarna u een sms ontvangt van de operator met informatie over het mobiele telefoonnummer.

5. Bel of sms naar een vriend. Als het niet mogelijk is om een verzoek naar de telefoniste te sturen, moet u een vriend of familielid bellen of een gratis sms 'Bel me terug' sturen die een telefoonnummer zal dicteren, of het in een antwoordbericht verzenden.

6. Contact opnemen met het Megafon-kantoor. Om uw eigen mobiele telefoonnummer te achterhalen, kunt u met uw paspoort of andere identiteitskaart naar het dichtstbijzijnde Megafon-kantoor gaan. Nadat de eigenaar van het nummer is geïdentificeerd, zullen medewerkers de abonnee hiervan op de hoogte stellen.

7. Website megafon.ru. U kunt uw Megafon-telefoonnummer vinden op de officiële regionale website. Om dit te doen, gaat u ernaartoe, selecteert u een regio, doorloopt u de autorisatie, volgt u de aanwijzingen en voert u uw persoonlijke account in. Het gezochte telefoonnummer wordt weergegeven in de rechterbovenhoek van de pagina.

8. Contractuele documenten. Vooral zuinige gebruikers van mobiele communicatie bewaren waarschijnlijk documenten op hun simkaart en een overeenkomst met de Megafon-operator. Daar kun je je telefoonnummer zien.

Om snel en gemakkelijk uw telefoonnummer te achterhalen, dient u indien nodig uw verzoeken en servicenummers vooraf in het menu "Contacten" in te voeren en thuis op te schrijven in het telefoonboek, dat waarschijnlijk iedereen heeft.

Aanbevolen: