Hoe U De Locatie Van Uw Telefoon Kunt Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe U De Locatie Van Uw Telefoon Kunt Vinden
Hoe U De Locatie Van Uw Telefoon Kunt Vinden

Video: Hoe U De Locatie Van Uw Telefoon Kunt Vinden

Video: Hoe U De Locatie Van Uw Telefoon Kunt Vinden
Video: Uitleg: zo deel je live je locatie met je vrienden via apps 2024, April
Anonim

De noodzaak om de telefoon te lokaliseren kan van iedereen komen en elke keer zal de reden zeer geldig zijn. Tegenwoordig bieden veel bedrijven en programma's u aan om binnen enkele minuten een telefoon te vinden, maar ze houden zich niet allemaal aan hun beloften.

Hoe u de locatie van uw telefoon kunt vinden
Hoe u de locatie van uw telefoon kunt vinden

instructies:

Stap 1

Als u iets wilt weten over de bewegingen van uw kind of een ouder familielid, die niet altijd de telefoon opnemen, en u wilt liever weten waar u kunt wachten of op wie van hen kunt letten, als de telefoon op uw naam staat, vraag de mobiele provider of ze telefoonlocatieservices bieden. Elke telefoon is constant op zoek naar een netwerk, wordt geleid door zendmasten en de operator kan de locatie van de abonnee berekenen met een nauwkeurigheid van tien meter. Deze service kan voor elke bepaling worden betaald, of het kan een bepaald bedrag kosten, eenmaal per maand betaald.

Stap 2

De meeste moderne telefoons zijn uitgerust met GPS-ontvangers, wat het vinden van uw telefoon veel gemakkelijker maakt. Er zijn programma's die tegelijkertijd op de telefoon en de computer zijn geïnstalleerd. Als u een verzoek vanaf een computer doet, zal de telefoon onmiddellijk reageren en u de coördinaten sturen. Maar zelfs als de telefoon geen ingebouwde GPS heeft, kan hij nog steeds door de ruimte navigeren met dezelfde zendmasten. Bijzondere aandacht moet worden besteed aan de zogenaamde antidiefstalprogramma's die op de telefoon kunnen worden geïnstalleerd en voorlopig worden vergeten. Als de telefoon plotseling gestolen of verloren blijkt te zijn, zal het programma de nieuwe eigenaar vragen om het wachtwoord in te voeren, en als het juiste wachtwoord niet is ingesteld, stuurt het programma een sms met de coördinaten van de telefoon naar het nummer dat het kent. Dit programma werkt en stuurt een sms over de locatie, zelfs als de nieuwe eigenaar een nieuwe simkaart plaatst. Zo vind je je telefoon gemakkelijk terug en stuur je hem terug.

Aanbevolen: