Hoe Maak Je Je Telefoon Schoon

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Je Telefoon Schoon
Hoe Maak Je Je Telefoon Schoon

Video: Hoe Maak Je Je Telefoon Schoon

Video: Hoe Maak Je Je Telefoon Schoon
Video: Een iPhone goed en veilig schoonmaken: zo doe je dat in 5 stappen 2024, Mei
Anonim

Hygiëneregels schrijven voor dat u uw handen wast voor het eten. In andere gevallen negeren we deze regel. Als we de telefoon in de hand nemen, staan we er nauwelijks bij stil hoeveel vuil er nog op zit. Hierdoor verliest het tijdens het gebruik zijn oorspronkelijke glans. Soms is het voldoende om het op te ruimen om het bij te werken.

Schone telefoon - mooi en veilig
Schone telefoon - mooi en veilig

instructies:

Stap 1

Het eenvoudigste is om de behuizing mechanisch te reinigen. Het wordt afgeraden om hiervoor water en alcohol te gebruiken. U moet ook elk oplosmiddel vergeten. Als ze binnenkomen, heb je in plaats van cosmetische reparaties een grote nodig, en het is geen feit dat het met succes zal eindigen. Het meeste dat u kunt doen, is het lichaam af te vegen met een vochtig, maar niet nat, wattenstaafje.

Stap 2

In plaats van een wattenstaafje is het beter om een tissue te gebruiken die is ontworpen voor monitoren of mobiele telefoons. Ze vegen gemakkelijk vet, verf en andere vlekken van de behuizing. Naast mechanische reiniging doden ze ziektekiemen volledig.

Stap 3

Radiowinkels verkopen ook een speciale spray Basf of "Video Editing", die op het oppervlak van de telefoon wordt gespoten en vervolgens wordt gewassen met een niet-geweven doek om te voorkomen dat de pluisjes naar binnen komen. Zorg ervoor dat u van tevoren de telefoon uitschakelt en de batterij verwijdert.

Stap 4

U kunt een speciale pasta gebruiken om krassen van het glas van uw telefoonscherm te verwijderen. Zorg er vóór de procedure voor dat het bovenste glas van uw telefoon van plexiglas is, aangezien u deze alleen met schuurpasta kunt reinigen. De pasta wordt op het display aangebracht en ingewreven met een stuk zeem of andere dichte stof. Als er krassen op echt glas verschijnen, kunt u deze alleen verwijderen door het glas te vervangen.

Stap 5

Neem contact op met een telefoonreparatiewerkplaats om het risico niet opnieuw te lopen. Daar kan stof met speciale stofzuigers worden verwijderd, geblazen en ook vuil wordt ultrasoon verwijderd. Bovendien kunt u de gewiste sleutels wijzigen in nieuwe.

Aanbevolen: