Audio Opnemen Van Een Koptelefoon

Inhoudsopgave:

Audio Opnemen Van Een Koptelefoon
Audio Opnemen Van Een Koptelefoon

Video: Audio Opnemen Van Een Koptelefoon

Video: Audio Opnemen Van Een Koptelefoon
Video: GELUID OPNEMEN || Audacity Tutorial [Nederlands/Dutch] 2024, Mei
Anonim

Dankzij moderne apparaten is het mogelijk geworden om verschillende geluiden op te nemen, niet alleen in speciale studio's, maar ook thuis. In dit geval is het mogelijk om op te nemen vanaf een computer, bandrecorder en zelfs vanaf een koptelefoon. Dus, hoe u geluid van een koptelefoon opneemt.

Audio opnemen van een koptelefoon
Audio opnemen van een koptelefoon

Noodzakelijk

  • - speler;
  • - koptelefoon;
  • - geluidskaart;
  • - Total Commander-programma.

instructies:

Stap 1

Ga eerst online en download een speciaal programma. Het unieke Total Recorder programma heeft zich goed bewezen, waarmee je geluid van vrijwel elke bron met een line-in kunt opnemen.

Stap 2

Nadat u het programma hebt geïnstalleerd, start u uw computer opnieuw op, aangezien deze de geluidsdriver in het systeem zou moeten inbouwen. Wanneer u dit doet, zult u zien dat de stuurprogramma's voor de geluidskaart zijn vervangen door de stuurprogramma's van Total Recorder. Voer vervolgens het programma uit terwijl u het registreert.

Stap 3

Voer de crack uit, want de programma-interface is volledig in het Engels. Dankzij de gerussificeerde interface is het mogelijk om het programma zonder veel moeite te begrijpen. Maak daarna de nodige instellingen in het gedeelte "Apparaten", waarmee u de opname rechtstreeks vanaf de geluidskaart kunt maken en afspelen.

Stap 4

Selecteer vervolgens de optie MP3-encoder, de bijbehorende bedieningsparameters en sla de instellingen op door op de knop Toepassen te klikken. Nadat u uw instellingen hebt opgeslagen, kunt u beginnen met het aanpassen van de instellingen voor de opname zelf. Om dit te doen, vinkt u in het venster "Opnameparameters configureren" de vakjes aan die u nodig hebt, die u op elk moment kunt wijzigen.

Stap 5

Na het instellen van de audiostream, terwijl Total Recorder actief is, schakelt u de opname in. Zodra je het gewenste fragment hoort, of het nu muziek of een gesprek is, stop je het opnameproces. Als de opname is gelukt, kun je deze beluisteren met de afspeelknop via de koptelefoon. Last but not least, sla de opname op in PCM-formaat als een WAV-bestand.

Aanbevolen: