Geheugen Wissen Op Nokia

Inhoudsopgave:

Geheugen Wissen Op Nokia
Geheugen Wissen Op Nokia

Video: Geheugen Wissen Op Nokia

Video: Geheugen Wissen Op Nokia
Video: Nokia 3310. Смог разлочить через программу WorldUnlock Codes Calculator v4.3 Спасибо подписчику 2024, Mei
Anonim

Voordat u een Nokia-telefoon verkoopt, is het vaak nodig om de persoonlijke gegevens van de telefoon te wissen die zich tijdens uw gebruik kunnen hebben verzameld. Volg een aantal eenvoudige stappen om het geheugen van Nokia te wissen.

Geheugen wissen op Nokia
Geheugen wissen op Nokia

instructies:

Stap 1

Gebruik speciale codes voor het wissen van de firmware en het resetten van de instellingen. Ga hiervoor naar www.nokia.com en zoek het gedeelte met contactpersonen voor ondersteuning. Neem contact met hen op door deze codes aan te vragen. Om uw telefoon te verifiëren, heeft u een speciaal IMEI-nummer nodig, dit is het identificatienummer van uw telefoon. Je kunt het zowel vinden door het commando * # 06 # in te voeren, of door de telefoon om te draaien en de hoes te verwijderen, onder de batterij naast het opschrift "IMEI". Als deze poging mislukt, gaat u verder met de volgende stap

Stap 2

Wis uw telefoongeheugen handmatig. Gebruik de mogelijkheid om meerdere bestanden te selecteren om tijd te besparen die u kunt besteden aan het één voor één verwijderen van bestanden.

Stap 3

Synchroniseer uw telefoon met uw computer. Hiervoor heeft u een datakabel, synchronisatiesoftware en een stuurprogramma voor uw telefoonmodel nodig. Je kunt ze downloaden door naar www.nokia.com en selecteer uw telefoonmodel. Installeer stuurprogramma's en software en verbind vervolgens uw telefoon met uw computer via een datakabel. Als de datakabel niet in het pakket zit, koop deze dan apart in een winkel voor mobiele telefoons. Zorg ervoor dat de software uw telefoon "ziet" en verwijder alle bestanden waarvan u uw telefoon wilt wissen

Stap 4

Gebruik zoekmachines om sites te vinden die gewijd zijn aan Nokia-telefoons, zoals allnokia.ru. Download een schone firmware, een programma om te flashen en instructies om deze bewerking uit te voeren. Installeer het programma op uw computer en sluit uw telefoon aan. Zorg ervoor dat de telefoon volledig is opgeladen, anders kan de verbinding tijdens het knipperen het apparaat beschadigen. Kopieer, voordat u met de bewerking begint, de firmware op de telefoon en ga pas daarna verder.

Aanbevolen: