Hoe Een Chinese "iPhone I9" Te Flashen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Chinese "iPhone I9" Te Flashen
Hoe Een Chinese "iPhone I9" Te Flashen

Video: Hoe Een Chinese "iPhone I9" Te Flashen

Video: Hoe Een Chinese
Video: Что внутри поддельного китайского Iphone? 2024, Mei
Anonim

De I9 is een kopie van de Iphone van de Chinese fabrikant Sciphone. Het toestel lijkt erop en het toestel van Apple, maar heeft andere software. De firmware wordt uitgevoerd met behulp van een zelfgemaakte kabel en speciale computersoftware.

Hoe Chinees te flashen
Hoe Chinees te flashen

Noodzakelijk

Speciaal gemaakte knipperkabel

instructies:

Stap 1

Chinese telefoons kunnen alleen worden geflitst met een zelfgemaakte kabel. Download hiervoor het kabelschema voor knipperende Chinese telefoons. Pinout de draad die bij het apparaat wordt geleverd door de stekker te openen. Soldeer de vereiste pinnen opnieuw en controleer of de kabel goed werkt.

Stap 2

Laad de batterij volledig op voordat u uw telefoon aansluit. Schakel het apparaat na het opladen uit, verwijder de batterij en plaats deze terug. Schakel het apparaat in.

Stap 3

Download de applicatie Spider Man 2.5 van internet en installeer deze volgens de instructies van het installatieprogramma. Sluit de kabel aan op de COM-poort van de computer, voer het geïnstalleerde programma uit.

Stap 4

Klik in het venster dat verschijnt op de knop Verbinden en vink het vakje aan naast Nieuwe poort instellen. Selecteer Com 1 uit de gegeven waarden, specificeer baudrate BPS_115200.

Stap 5

Download het firmwarebestand voor uw telefoon en sla het op in een handige map voor u. Klik in het programmamenu op de knop Flash en selecteer het gedownloade apparaatsoftwarebestand.

Stap 6

Zodra in het programmavenster de melding Press ON key please verschijnt, sluit u het apparaat aan en houdt u de centrale knop van het apparaat twee seconden ingedrukt. Als alles goed is gegaan, verschijnt er een rode grafiek op het scherm, die het firmwareproces weergeeft.

Stap 7

De softwarewijziging duurt 20 tot 40 minuten. Probeer geen bewerkingen op de computer uit te voeren, voer geen resource-intensieve toepassingen uit. Nadat u hebt gewacht op het einde van het knipperen, koppelt u de telefoon los en verwijdert u de batterij en plaatst u deze opnieuw. Het apparaat kan nu worden ingeschakeld.

Aanbevolen: